TIEDOTE: Joni Vesalainen Jukurit HC Oy:n myynti- ja markkinointijohtajaksi

Jukurit HC Oy vahvistuu myynti- ja markkinointiosaamisella, kun Joni Vesalainen aloittaa organisaatiossa vuodenvaihteen jälkeen.

Jukurit HC Oy vahvistuu myynti- ja markkinointiosaamisella, kun Joni Vesalainen aloittaa organisaatiossa vuodenvaihteen jälkeen.

Jukurit HC Oy on nimittänyt Joni Vesalaisen seuran myynti-ja markkinointijohtajaksi. Vesalainen siirtyy Jukureiden palvelukseen Rauman Lukon liigaorganisaatiosta, jossa on toiminut vastaavissa tehtävissä viimeiset kaksi vuotta. Ennen Lukko-pestiä Vesalainen toimi Liigan myyntijohtajana.

– Joni on ollut osa suunnitelmaamme jo kesästä lähtien. Alun perin hänen piti astua riveihimme vasta keväällä meneillään olevan liigakauden päätyttyä, mutta Jukureiden tarpeista käsin saimme neuvoteltua hyvässä yhteistyössä Lukon kanssa ratkaisun, joka mahdollisti Jonin siirtymisen Mikkeliin jo tässä vaiheessa, Jukureiden toimitusjohtaja Harri Tammiruusu kommentoi.

– Vesalaisen myötä saamme organisaatioomme parinkymmenen vuoden kokemuksen urheilumarkkinoinnista ja valmiin ammattilaisen yhdelle Jukureiden tärkeimmistä vastuualueista. Kaupan päälle tulee vielä värikäs persoona, joka elää joka solullaan tehtäväänsä 24 tuntia vuorokaudessa.

”Vesalainen on oikea henkilö tähän tehtävään”

Vesalainen on niin Tammiruusulle kuin Liiga-joukkueen valmentajillekin tuttu kaveri. Tammiruusu korostaa myös organisaation myynnin ja markkinoinnin toimintatapamuutosta.

– Vesalainen on persoona, jonka kanssa on hienoa tehdä töitä. Myynnin ja markkinoinnin toimintatapamuutos edellyttää merkittävää ajattelutapojen muutosta ja Vesalainen on oikea henkilö tähän tehtävään.

Vesalainen on itse valmis yhdeksän kuukauden Liiga-synnytykseen uuden haasteen myötä.

– Edessä on merkittävä, mutta ehdottomasti innostava haaste, joten hyvillä mielin olen Mikkeliin tulossa. Laskiessani päiviä Jukureiden historialliseen Liiga-avaukseen, niin edessä on yhdeksän kuukauden tiivis synnytysvaihe, jossa meidän tulee luoda taloudelliset toimintaedellytykset ensimmäiseen liigakauteen.

– Ihan tyhjästä ei onneksi tarvitse aloittaa, sillä yhteydenpito Jukuri-organisaatioon on ollut hyvin tiivistä koko syksyn ja valmistelut ovat tältä osin jo hyvin pitkällä. Viimeiset kaksi vuotta Lukon palveluksessa ovat olleet hienoja kokemuksia ja uskon, että myös tältä osin minulla on hyvät eväät vahvistaa osaltani mikkeliläistä kiekkokulttuuria, Vesalainen innostuu.

Jukurit tulee vielä Vesalaisen nimityksen jälkeen vahvistamaan organisaatiotaan alkuvuoden ja kevään aikana. Myös liigajoukkueen rakentaminen on hyvässä vauhdissa.