Pääsylippuhinnoitteluun muutoksia

Jukurit uudistaa lippujen hinnoittelua ja katsomotyyppejä, sekä luo uuden katsomon, jonka nimi on Nuorisokatsomo.

Jukurit uudistaa lippujen hinnoittelua ja katsomotyyppejä, sekä luo uuden katsomon, jonka nimi on NUORISOKATSOMO.

Uudistus otetaan käyttöön lauantaista 18.10.2014 alkaen ja käytössä on kolme eri katsomotyyppiä:

KESKIKATSOMOT (A3–A5, D2 ja E1)

MUUT KATSOMOT

NUORISOKATSOMO

Lisäksi Aitio- ja Viikinki Clubin asiakkaat

KESKIKATSOMOT (A3-A5, D2 ja E1) ovat edelleen hallin parhaat ja arvokkaimmat istumapaikat ja niiden hinnat säilyvät ennallaan (15 €). Näille paikolle pääsevät lapset vain vanhempien seurassa. Lapset (alle 7 v.) pääsevät otteluihin ilmaiseksi ja lapset (7–15 v.) 5 € paikasta riippumatta.

MUUT KATSOMOT ovat kaikki loput katsomonosat (istuma- ja seisomakatsomot) ja näihin liput maksavat 10 €. Lapset (alle 7 v.) pääsevät otteluihin ilmaiseksi ja lapset (7-15 v.) 5€ paikasta riippumatta.

UUTUUTENA NUORISOKATSOMO (F1), johon on oikeutettuja 16–24 -vuotiaat katsojat. Nuorisokatsomoon liput maksavat vain 5 €. Nuoret saavat toki halutessaan ostaa liput edelleen muihinkin katsomoihin maksamalla normaalin lipun hinnan.

HUOM!
ALENNUSRYHMÄT ovat edelleen samat: Eläkeläiset, invalidit, opiskelijat, työttömät ja Jukurit Sarvis Clubin jäsenet. Alennus on -1€ / normaalihintainen lippu.

- Joukkueemme pelaa hyvää jääkiekkoa ja haluamme lisää katsojia peleihin. Yksinkertaistamalla lippujen hinnoittelua ja tarjoamalla uusia edullisia katsomopaikkoja etenkin nuorille, uskomme löytävämme peleihin uusia kävijöitä, uskoo Jukureiden toimitusjohtaja Pekka Lipiäinen.

Tutustu hinnastoon

Ensimmäisen kerran uusi hinnoittelu on käytössä lauantaina 18.10., kun Kalevankankaalla on vastassa K-Vantaa. Ottelu alkaa klo 17.00, tervetuloa!