Mestiksen runkosarjassa uusi yleisöennätys

Jukurit kasvatti yleisömääräänsä eniten ja oli Mestiksen seuratuin vierasjoukkue.

Lauantaina päättyneessä Mestiksen runkosarjassa tehtiin kaikkien aikojen yleisöennätys. Runkosarjan otteluita seurasi yhteensä 394 271 katsojaa ottelukohtaisen keskiarvon ollessa 1173. Myös ottelukohtainen keskiarvo kasvoi edellisestä kaudesta. Entinen ennätys oli kaudelta 2010-11 jolloin katsojia oli 348 286.

Joukkueista katsojamääriä kasvattivat Jukurit, Sport, SaPKo, LeKi ja JYP Akatemia. Suurin kasvu oli Mikkelin Jukureilla jonka ottelukohtainen katsojakeskiarvo kasvoi yli 40 % ollen 1737 kun se edellisellä kaudella oli 1230. Sarjan suurin keskiarvokatsomo 2412 oli Vaasan Sportilla.

Mikkelin Jukurit oli myös Mestiksen seuratuin vierasjoukkue ja sen vieras keskiarvo oli 1277, toiseksi seuratuin vierasjoukkue oli Vaasan Sport.

Tiistaina alkavat Mestiksen playoff-pelit nostavat koko kauden katsojamäärän yli 450 tuhannen ja Mestis nouseekin taas jalkapallon Veikkausliigan ohi Suomen toiseksi seuratuimmaksi palloilusarjaksi. Mestiksen playoff-pelit pelataan tällä kaudella ”paras seitsemästä” mallilla jolloin voittoon vaaditaan neljä otteluvoittoa.