Jukureiden toimistolle vahvistusta!

Jukureiden toimistohenkilökunta on saanut lisää vahvistusta, kun 23-vuotias mikkeliläinen tradenomi Saara-Kaisa Suomela on aloittanut työt organisaatiossa myyntiassistenttina.

Jukureiden toimistohenkilökunta on saanut lisää vahvistusta, kun 23-vuotias mikkeliläinen tradenomi Saara-Kaisa Suomela on aloittanut työt organisaatiossa myyntiassistenttina.

Suomela on valmistunut Jyväskylän ammattikorkeakoulusta syksyllä 2014, suuntautumisenaan urheiluliiketoiminta. Urheiluliiketoiminnan opinnoissa hän on perehtynyt muun muassa urheilu- ja elämysmarkkinointiin, urheilujohtamiseen, myyntiin ja brändäykseen sekä tapahtumien tuotteistamiseen.

Opinnoissaan Suomela on suorittanut puoli vuotta kestävän työharjoittelun Helsingin IFK:ssa syksyllä 2013 ja työskenteli keväällä 2014 samassa organisaatiossa myyntiassistentin toimenkuvaa vastaavissa tehtävissä. Näin ollen Suomelalla on hyvää kokemusta Liigaseuran toiminnasta ja toiminnan kehittämisestä.

- Olin etuoikeutettu päästessäni työskentelemään HIFK:ssa. Siellä näin, mitä kaikkea huippujääkiekko-organisaation toimintaan kuuluu. Huomasin, että haluan opiskelun jälkeen jatkaa töitä urheiluorganisaatiossa, etenkin jääkiekon parissa, Suomela kommentoi aiempaa kokemustaan.

HIFK -ajan jälkeen Suomela haluaa olla mukana kehittämässä kotikaupungin kiekkoseuran toimintaa ja tuoda oman osaamisensa ja panoksensa Jukureille.

Suomela toimii Jukureilla myyntiassistenttina ja osana myyntitiimiä. Hänen työnkuvaansa kuuluvat muun muassa päivittäisten toimistoasioiden hoitaminen, tapahtumien järjestäminen ja fanikaupan kehittäminen. Lisäksi Suomelan työnkuva ja työpäivät ovat monipuolisia ja etenkin ottelupäivinä tapahtuman organisointi ja kehittäminen tuovat oman lisämausteensa työpäiviin.

- Onneksi saan tehdä monipuolisesti töitä, mikä pitää työn mielekkäänä. Koska kyseessä on pieni organisaatio, joustavuutta tarvitaan myös työtehtävien hoitamisessa.

Suomelan mielestä Jukureissa tehdään paljon asioita hyvin, mutta hän haluaa kantaa oman kortensa kekoon eteläsavolaisen kiekkoilukulttuurin kehittämisessä.

- Koko seutukunta pitää saada liikkeelle ja innostumaan enemmän Jukureista. Olisi hienoa nähdä Jukurit liigassa ja sen eteen teemme päivittäin töitä, Suomela kommentoi tavoitteita.