Antti Pennanen Jukurien päävalmentajaksi

Jukurit HC Oy on palkannut päävalmentajakseen Antti Pennasen (34). Pennasen sopimus alkaa heti ja on kestoltaan 2 ½ vuotta. Sopimus sisältää ehdot sekä Mestiksessä että Liigassa valmentamisesta.

Antti Pennanen on Jukurien päävalmentaja. Kuva :Petri Lyytikäinen

Jukurit HC Oy on palkannut päävalmentajakseen Antti Pennasen (34). Pennasen sopimus alkaa heti ja on kestoltaan 2 ½ vuotta. Sopimus sisältää ehdot sekä Mestiksessä että Liigassa valmentamisesta.  

Pennanen on saanut valmentajana kiekko-oppinsa Hämeenlinnasta. Hän on käynyt läpi kaikki Jääkiekkoliiton valmennuskoulutukset mukaan lukien huippuvalmentajatutkinnon ja valmentajan ammattitutkinnon.  Pennanen on toiminut menestyksekkäästi HPK:n A- ja B-junioreiden päävalmentajana sekä kaudet 2011 - 2013 HIFK:n Liigajoukkueen valmentajana. Tällä kaudella Pennanen on valmentanut KalPan Liigajoukkuetta. Hänellä oli sopimus KalPan kanssa myös kaudesta 2014 – 2015.
 
- Ensinnäkin on todettava, että saimme todella paljon yhteydenottoja päävalmentajan tehtävään. Kun saimme analysoitua vallitsevan tilanteen, alkoi koko ajan tuntua enemmän siltä, että Antti Pennanen on tämän organisaation nykytilanteen, strategian ja tulevaisuuden kannalta paras vaihtoehto, Jukurien urheilujohtaja Tommi Kerttula kommentoi.

- Toiseksi, olimme aloitteellisia tässä siirrossa. Kiitän KalPaa hyvin sujuneista neuvotteluista ja lähetän sen pohjalta nöyrän kiitoksen Kuopioon. Urheilutoimenjohtaja Kimmo Kapanen tulee pitkän linjan kiekkoperheestä ja hän hahmotti tilanteemme ammattimaisesti. Asia ei ollut varmasti KalPalle helppo, jatkaa Kerttula.

Uusi päävalmentaja yllättyi Jukurien yhteydenotosta. – Olen nauttinut ajastani Kuopiossa sekä KalPassa. Haluan kiittää kaikkia kalpalaisia ja ennen kaikkea pelaajia yhteistyöstä. KalPassa on tällä hetkellä positiivinen draivi päällä. Minua odottaa nyt uudet työt Jukurien päävalmentajana ja odotan innolla tulevaa. Jukureissa on tehty pitkän aikaa hyvää työtä ja sen päälle on hyvä alkaa rakentamaan tulevaisuutta, kommentoi Antti Pennanen.

Timo Turunen (49) jatkaa joukkueen apuvalmentaja ja hänen sopimustaan on jatkettu yhdellä lisävuodella. Turunen valmentaa Jukureita viidettä kauttaan. – Tumba on ollut kaikki nämä vuodet iso osa Jukurien menestystä. Hän on ammattimies ja hoiti viimeisen päälle tämän epäselvän ajanjakson, viittasi Kerttula viime viikkoihin.

– Halusin ehdottomasti, että Turunen jatkaa mukana valmennustiimissä, kommentoi puolestaan Pennanen.


Jukurien maalivahtivalmentajana jatkaa Vesa Pantzar.