UUTINEN: Santeri Lukka KalPaan

Mestis-mestari Santeri Lukka siirtyy ensi kaudeksi Liigaan KalPan riveihin. Lukka kävi pelaamassa kauden aikana neljä Liiga-ottelua (1+1) KalPan riveissä, kun joukkue kärsi loukkaantumisista.

Lukalla on voimassa oleva sopimus Jukureiden kanssa kaudeksi 2015-2016, mutta Jukurit on päättänyt myydä pelaajansa KalPalle.

- Lukka on liigatason puolustaja ja KalPa halusi hänet. Emme halua olla pelaajan kehityksen esteenä. Kun kaupoista neuvoteltiin tammikuussa KalPan kanssa, Santerin perässä oli 3-4 muuta liigaseuraa ja tiesimme, että pelaaja olisi pelannut meillä vain yhden Mestis-kauden eli ensi kauden. Sen jälkeen Santeri olisi lähtenyt meiltä joka tapauksessa. Tämä oli yksi syy kaupan tekoon.

- Toinen seikka oli, että Lukan myynnillä ja Jani Forsströmin sekä Janne Väyrysen kauden aikaisilla vuokrilla pystyimme rahoittamaan tammikuussa tehdyt Mika Kujanpään ja Miikka Männikön hankinnat. Hankintojen jälkeenkin jäimme tästä taloudellisesti voitolle ja kun kausi päättyi mestaruuteen, pitää olla tyytyväinen, kommentoi Jukureiden urheilujohtaja Tommi Kerttula.

Jukurit kiittää KalPaa ja Kimmo Kapasta hyvin sujuneista neuvotteluista sekä Santerin panosta Liiganousun mahdollistavan Mestis-mestaruuden voittamisessa. Jukurit toivottaa Santerille onnea tulevaisuuden haasteissa.

- Haikein mielin lähden, mutta samalla innostuneena uudesta haasteesta. Haluan kiittää Jukureita tästä mahdollisuudesta, jonka sain täällä. Haluan kiittää myös seuraihmisiä, että päästävät minut lähtemään Liigaan ensi kaudeksi. Menin pelaajana eteenpäin kauden aikana laadukkaassa valmennuksessa ja kovassa vaatimustasossa sekä pelaajien kanssa, jotka tietävät, mitä voittaminen vaatii. Kiitokset vielä kerran Jukureille, faneille ja koko Jukuri-yhteisölle tästä ikimuistoisesta kaudesta. Jukuri-sydän jää rinnan alle, fiilistee Santeri Lukka.

Lisätietoja:
Tommi Kerttula
044 270 0111
Urheilujohtaja
Jukurit HC Oy