UUTINEN: Mika Norja Jukureiden maalinsuulle

Jukurit on tehnyt 1+1 mallisen sopimuksen Mika Norjan (30) kanssa. Ruotsin Allsvenskanin Timrå IK:ta kaksi kautta edustanut maalivahti omaa myös liigakokemusta HIFK:n riveistä.

Mika Norja palaa kahden vuoden tauon jälkeen takaisin kotimaisille kiekkokentille. Timrå IK:n ykkösmaalivahtina pelannut Norja on ollut viime vuodet yksi Allsvenskanin eniten pelanneista maalivahdeista. Viime kaudella hän pelasi eniten otteluita (47) koko sarjassa.

– Olemme kiitollisia, että saatiin tavoitteellinen ja kovan rumban läpi käynyt kaveri auttamaan nuorta joukkuettamme. Mika on tuttu Antti Pennaselle HIFK:n ajoilta. Olemme nähneet hänen pelaamista viime kausilla ja lisäksi tunnen Timrån GM:n ja maalivahtivalmentajan erittäin hyvin. Tiedämme sitäkin kautta Mikan nykytason, kommentoi urheilujohtaja Tommi Kerttula.

– Mika on kulkenut pelaajana hiukan erilaisen reitin huipulle kuin monet muut ja viime kaudet ovat olleet hänelle opettavaisia monella tapaa. Allsvenskan on kova sarja. Fyysistä rasitusta lisää pitkät matkustamiset ja henkistä sarjakarsinnat ylös ja alas.

– Käytännössä Mika piti yksistään perinteisen Timrå IK:n sarjassa. Kausi oli heille vaikea, koska pelaajat meinasivat loppua kesken. Hän pelasi heikon puolustuksen takana erittäin laadukkaasti, jatkaa Kerttula.

Mika Norja liittyy joukkueen mukaan välittömästi. Jukureilla on tällä hetkellä sopimukset kahden maalivahdin, seitsemän puolustajan ja 14 hyökkääjän kanssa.

Jukureiden lupaavasti käynnistynyt harjoitusottelukausi jatkuu tällä viikolla, kun perinteinen paikallisvastustaja SaPKo saapuu Kalevankankaalle torstaina 20.8.2015. Ottelu alkaa klo 18.30.



Sopimuspelaajat 17.8.2015

Maalivahdit:
#30 Juhana Aho
#XX Mika Norja

Puolustajat:
#2 Teemu Suhonen
#3 Sami Jekunen
#5 Samuli Piipponen
#6 Ilkka Vaarasuo
#10 Marko Kauppinen
#20 Vilho Virmavirta
#36 Jarno Pavén

Hyökkääjät:
#8 Eljas Suoknuuti
#11 Roope Ranta
#12 Atte Mäkinen
#13 Erno Ripatti
#15 Pentti Nöyränen
#16 Teemu Henritius
#18 Miro Mäkinen
#19 Joonas Sammalmaa
#23 Niko Laakkonen
#25 Joonas Kalliola
#26 Oula Palve
#28 Timo Hiltunen
#29 Teemu Turunen
#xx Tatu Vihavainen (Jukurit Ajr) harjoitusringissä

Kiekkoterveisin,

Tommi Kerttula
urheilujohtaja
Jukurit HC Oy
044 270 0111