UUTINEN: Jukurit Carlsonilla – Ketkä olivat parhaat myyntimiehet?

Jukureiden ja Carlsonin yhteistyö jatkuu tälläkin kaudella. Keskiviikkona Carlsonilla vietettiin 5+1 Hullun Halpaa päivää -tapahtumaa ja Jukureiden edustusjoukkue pääsi myyntihommiin.

Jukureiden Ilkka Vaarasuo, Mika Norja, Samuli Piipponen, Sami Jekunen, Roope Ranta, Joonas Valkonen, Timo Hiltunen ja Oula Palve jalkautuivat keskustaan tavaratalo Carlsonille keskiviikkona.


Tilaisuudessa oli nimikirjoitusten lisäksi jaossa ottelulippuja Jukureiden runkosarjan kotiotteluihin ja juontaja Heikki ”Sidi” Siitosen luotsaamassa tapahtumassa pelaajat pääsivät oikeisiin myyntitehtäviin.


Joukkueiden tehtävänä oli myydä asiakkaille Carlsonin tuotteita ja leikkimielisen kilpailun voittajatiimille oli luvassa myös palkinto. Työparit arvottiin ja tunnin aikana pelaajien tuli myydä valikoituja tuotteita niin paljon, kuin vain ehtii. Tuotteiden erilaisuuden ja erilaisen hinnoittelun vuoksi tuotteet oli pisteytetty, jotta kilpailun voittajajoukkue voitiin määrittää.


Kilpailun voittivat Carlsonin sisääntuloaulassa myyntityön tehneet Oula Palve ja Joonas Valkonen. Heidän myyntituotteena oli Serlan WC- ja käsipyyhepaperisetti. Täyden palvelun talossa pisteitä ropisi herroille myös siitä, että he kantoivat asiakkaille ostoskassin autoon asti.


Leikkimielisen myyntikilpailun tulokset ja myydyt tuotteet:


 1. Oula Palve ja Joonas Valkonen – pisteet 17,5
  Serlan WC- ja käsipyyhepaperisetti,
  lisämyyntituote lautasliinat


 1. Mika Norja ja Sami Jekunen – pisteet 16,75
  Finlayson -pyyhkeet, urheilusukat,
  lisämyyntituotteet deodorantit ja suihkusaippuat


 1. Samuli Piipponen ja Ilkka Vaarasuo – pisteet 13,25
  Björn Borg -boxerit,
  lisämyyntituote Dylon -pesuliina


 1. Timo Hiltunen ja Roope Ranta – pisteet 6,25
  Star -matkalaukut,
  lisämyyntituotteet matkalaukkuvaaka, matkalaukkuvyö ja osoitelappu


Jukurit kiittää kaikkia tempaukseen osallistuneita ja tavaratalo Carlsonia yhteistyöstä!