UUTINEN: Jukureita oli mukana maajoukkueissa viikonloppuna

Jukureiden pelaajia ja valmentaja Antti Pennanen oli viikonloppuna edustamassa maajoukkueita. U20-maajoukkue voitti oman Suomessa järjestetyn turnauksensa.

Jukureiden pelaajia ja valmentaja Antti Pennanen oli viikonloppuna edustamassa maajoukkueita. U20-maajoukkue voitti oman Suomessa järjestetyn turnauksensa.

U20-maajoukkue pelasi Tampereella ja Hämeenlinnassa neljän maan turnauksen viikonloppuna 6.-8. marraskuuta. Joukkue voitti turnauksen voitettuaan kaikki kolme pelaamaansa otteluaan. Pikkuleijonien jalkoihin jäivät Tshekki 3-2, Venäjä 2-0 ja Ruotsi 4-1. Jukureista turnauksessa oli mukana valmentaja Antti Pennasen lisäksi Miro Mäkinen.

U19-maajoukkue pelasi samaan aikaan oman turnauksensa Tshekissä. Joukkue kohtasi isäntämaa Tshekin turnauksessa kolme kertaa, voittaen kaikki ottelut. Ensimmäinen kohtaaminen päättyi Suomen voittoon jatkoajalla 1-2. Toinen ja kolmas kohtaaminen päättyivät Suomelle 3-7 ja 2-3. U19-maajoukkueetta Jukureista edustivat Atte Mäkinen ja Frank Gymer. Mäkinen onnistui maalinteossa kolmannessa ottelussa ja Gymer puolestaan syötti toisessa ottelussa joukkueen viidennen maalin.

Myös Jukureiden A-nuorten Silver Kerna oli viikonloppuna edustamassa maajoukkuetta, sillä Kerna puki ylleen Viron maajoukkueen paidan. Viro kaatoi kotonaan Israelin ensimmäisessä ottelussaan lukemin 19-1 (Kerna 0+1) ja toinen ottelu päättyi Viron voittoon Bulgariasta 26-0 (Kernalle tehot 0+5). Kolmannessa ottelussa Viro kohtasi Meksikon ja tuo ottelu päättyi Viron voittoon 13-3.

Jukurit pelaa marraskuussa vain kaksi kotiottelua, joista ensimmäinen mitellään keskiviikkona Kalevankankalla klo 18.30, kun K-Vantaa vierailee Mikkelissä. Tervetuloa!