UUTINEN: Jukureille hyökkäysvoimaa Sammalmaasta

Jukurit on tehnyt sopimuksen hyökkääjä Joonas Sammalmaan (24) kanssa. Vikkeläjalkainen hyökkääjä siirtyy Jukureihin TPS:stä.

Liigakokemusta omaava Joonas Sammalmaa nähdään tulevalla kaudella Jukureissa. Kuva: Timo Savela

Jukurit on tehnyt sopimuksen hyökkääjä Joonas Sammalmaan (24) kanssa. Vikkeläjalkainen hyökkääjä siirtyy Jukureihin TPS:stä.

Kokkolan Hermeksen kasvatti Joonas Sammalmaa on pelannut urallaan 24 liigaottelua JYP:n ja TPS:n riveissä tehopistein 2+3. Mestis-otteluita Sammalmaalla on tilillään 133 JYP-Akatemian riveistä, joissa on syntynyt 43 maalia ja 49 syöttöpistettä. Kaudella 2013–2014 hyökkääjä oli voittamassa European Trophyä JYP:n riveissä. Palkintokaapista löytyy myös A-nuorten Suomen mestaruus vuodelta 2011. Samassa joukkueessa pelasi muun muassa Jukureiden keskushyökkääjä Oula Palve.

- Joonas on pelannut ja harjoitellut pitkään vaativassa ympäristössä Jyväskylässä ja sai mahdollisuuden pelata loppukauden TPS:ssa isoja minuutteja. Hän on tavoitteellinen kaveri. Jäällä monipuolinen pelaaja, jonka kärkiosaaminen on kuitenkin hyökkäyspelissä, kommentoi urheilujohtaja Tommi Kerttula.

Sopimuspelaajat 23.6.2015

Hyökkääjät:
Teemu Henritius
Timo Hiltunen
Joonas Kalliola
Niko Laakkonen
Pentti Nöyränen
Oula Palve
Erno Ripatti
Joonas Sammalmaa
Teemu Turunen
Tatu Vihavainen (Ajr)

Puolustajat:
Sami Jekunen
Jarno Pavén
Samuli Piipponen
Teemu Suhonen
Ilkka Vaarasuo
Vilho Virmavirta

Lisätietoja:

Tommi Kerttula
044 270 0111
Urheilujohtaja
Jukurit HC Oy