UUTINEN: Jukureiden pelaajia mukana maajoukkueissa!

Kolme Jukureiden pelaajaa on valittu nuorten maajoukkueisiin. Mukana on Mäkisen veljesten lisäksi Frank Gymer.

Suomen alle 20-vuotiaiden maajoukkue isännöi neljän maan turnausta ennen vuoden vaihteen Suomessa pelattavia MM-kisoja. Ruotsi, Tshekki ja Venäjä vierailevat turnauksessa Tampereella ja Hämeenlinnassa 6.-8. marraskuuta.

Jukureista tässä turnauksessa on mukana päävalmentaja ja alle 20-vuotiaiden maajoukkuevalmentaja Antti Pennasen lisäksi 19-vuotias keskushyökkääjä Miro Mäkinen.

– Hienoa, kun pääsee mittaamaan omaa tasoa muiden maiden huippuihin ja tottakai maajoukkuepaita on aina kunnia pukea päälle. Varmasti kovia pelejä tulossa, Miro Mäkinen fiilisteli tulevaa turnausta.

Alle 19-vuotiaiden maajoukkue ja samalla alle 20-vuotiaiden haastajaryhmä pelaa puolestaan Tshekissä samaan aikaan kolme ottelua Tshekkiä vastaan. Tähän ryhmään on Jukureilta valittu mukaan 19-vuotiaat hyökkääjät Atte Mäkinen ja Frank Gymer.

– Hienoa on pistää Suomi-paita päälle ja lyödä kaikki likoon kaukalossa. Tulee varmasti kovia pelejä Tshekeissä ja hyvillä mielin sinne turnaukseen lähden, Atte Mäkinen kommentoi.


Kaikki alle 20-vuotiaiden maajoukkueeseen valitut löydät Leijonat.fi -sivulta. Myös alle 19-vuotiaiden maajoukkueen pelaajalista löytyy osoitteesta Leijonat.fi.


Myös Miro Mäkinen on mukana nuorten maajoukkueessa.
Kuva: Petri Lyytikäinen / Pietu's Photo