UUTINEN: Hyökkäykseen yksi jatkosopimus sekä uusia kasvoja

Jukurit on tehnyt sopimukset puolustaja Vilho Virmavirran (20) ja hyökkääjien Niko Laakkosen (26) ja Teemu Henritiuksen (22) kanssa.

Niko Laakkosella alkaa syksyllä 3. kausi Jukureissa. Kuva: Petri Lyytikäinen

Jukurit on tehnyt sopimukset puolustaja Vilho Virmavirran (20) ja hyökkääjien Niko Laakkosen (26) ja Teemu Henritiuksen (22) kanssa.

Vilho Virmavirta on isokokoinen (191/93) oikealta laukova puolustaja, joka siirtyy Jukureihin Tapparan organisaatiosta. Mestis-kokemusta hänellä on kahdelta kaudelta 55 ottelun verran LeKin riveistä.

Teemu Henritius siirtyy Jukureihin Vaasan Sportista. Viime kaudella hän teki 51 liigaottelussa tehopisteet 2+7. Henritius on keskushyökkääjä, joka on pelannut koko uransa, viime kautta lukuun ottamatta, Jokereiden organisaatiossa.

Kaksi aiempaa kautta Jukureissa pelannut Niko Laakkonen jatkaa joukkueessa. Laakkonen on tehnyt Jukureilla kahden kauden aikana 39 maalia ja hankkinut 46 syöttöpistettä.

- Uudet pelaajat ovat urheilullisia ja luonteeltaan tavoitteellisia. Virmavirran raamit ja kätisyys yhdistettynä kiekolliseen peliin sopivat meidän palettiin. Henritius pelaa joukkueelle, on pelaajana monipuolinen ja omaa kapasiteettiä tehdä numerotulosta, kertoo urheilujohtaja Tommi Kerttula.

- ”Laku” on joukkueen hiljainen johtaja, joka näyttää esimerkkiä kentällä. Työmoraali on korkea, samoin fyysinen puoli. Vimma pelata tarttuu taatusti kanssapelaajiin, kommentoi Kerttula.

Jukurit on tehnyt myös yhden juniorisopimuksen, kun seuran A-nuorissa pelaava Tatu Vihavainen (19) kirjoitti nimensä 1+1 malliseen sopimukseen.

Sopimuspelaajat 22.5.2015

Hyökkääjät:
Oula Palve
Joonas Kalliola
Timo Hiltunen
Teemu Turunen
Erno Ripatti
Pentti Nöyränen
Niko Lakkonen
Teemu Henritius
Tatu Vihavainen (Ajr)

Puolustajat:
Ilkka Vaarasuo
Jarno Pavén
Sami Jekunen
Vilho Virmavirta

Lisätietoja:
Tommi Kerttula
044 270 0111
Urheilujohtaja
Jukurit HC Oy