Turtiainen Jukureihin loppukaudeksi

Mikkelin Jukurit on vuokrannut HPK-hyökkääjän Jaakko Turtiaisen loppukaudeksi. 22-vuotias voimahyökkääjä on pelannut viimeisen neljän kauden aikana 105 Liigaottelua ja tehnyt niissä tehopisteet 7+12. Jukureihin mies liittyy tänään.

Pelaajauutisia


Mikkelin Jukurit on vuokrannut HPK-hyökkääjän Jaakko Turtiaisen loppukaudeksi. 22-vuotias voimahyökkääjä on pelannut viimeisen neljän kauden aikana 105 Liigaottelua ja tehnyt niissä tehopisteet 7+12. Lisäksi tilillä on kuusi Liigan pudotuspeliottelua. Junioriurallaan Turtiainen on pelannut 18- ja 20-vuotiaiden MM-kisoissa.

Turtiaisen sopimus varmistui viime torstaina, kun hän läpäisi lääkärintarkastuksen. 
- Sovimme Jaakon siirtymisestä meille HPK:n Janne Laukkasen kanssa siirtorajan viime hetkillä. Emme halunneet tiedottaa asiasta heti, koska halusimme varmuuden pelaajan pelikyvystä, urheilujohtaja Tommi Kerttula kertoo.

Romuluinen laitahyökkääjä on kärsinyt urallaan monista vammoista. Muussa tapauksessa Liigapelejä olisi rutkasti enemmän.
- Hänen vammansa ovat peräisin pitkälti pelityylistä. Olin muun muassa seuraamassa tammikuussa 2013 Blues – HPK-peliä, jossa kaveri heittäytyi kiekon eteen tiukassa tilanteessa. Kiekko osui päähän ja mies leikkauspöydälle, pelitaukoahan siitä tuli, kommentoi Kerttula.

Jukurit saakin loppukaudeksi Turtiaisesta todellisen soturin. Päävalmentaja Antti Pennaselle mies on tuttu. Pennanen on valmentanut Turtiaista HPK:n nuorissa.
- Antti tietää miten saa miehestä parhaan irti. Heidän yhteinen historia auttaa molempia, kommentoi urheilujohtaja.

Turtiainen on treenannut ja kuntouttanut itseään koko ajan HPK:n mukana. Jukureihin mies liittyy tänään.
- Keskustelin HPK:n päävalmentaja Pasi Arvosen kanssa ja hän kertoi miehen olevan hyvässä fyysisessä kunnossa, totta kai pelituntumaan pääseminen ottaa hiukan aikaa.

- Tiedetään kyllä mitä saadaan. Uhrautumista, joukkueelle pelaamista, fyysisyyttä maalinedustalle ja voimaa laitojen lähellä. Jaakko on puhdasverinen Liigapelaaja, päättää Kerttula.