Toivonen loppukaudeksi Jukureihin

Jukurit ja maalivahti Juha Toivonen, 26, ovat tehneet kauden 2013 – 2014 loppuun asti ulottuvan pelaajasopimuksen. Toivonen siirtyy Jukureihin KalPasta, jossa hän pelasi kaksi edellistä pelikautta.

Jukurit ja maalivahti Juha Toivonen, 26, ovat tehneet kauden 2013 – 2014 loppuun asti ulottuvan pelaajasopimuksen. Sopimuksessa on kuukauden mittainen koeaika.

Toivonen siirtyy Jukureihin KalPasta, jossa hän pelasi kaksi edellistä pelikautta. KalPan lisäksi maalivahdilla on kokemusta HPK:sta ja Pohjois-Amerikan CHL:sta kahden kauden ajalta. Mestistä hän on pelannut Hokissa sekä muutamia pelejä lainapelaajana SaPKossa.

- Juha tulee erittäin motivoituneena Mikkeliin, paljon peli- ja treeninälkää repussaan. Kysymyksessä on laatuveskari, kertoo urheilujohtaja Tommi Kerttula.

HPK:n kasvatilla on takana vaikea viime kausi. Vammojen kanssa taistellut maalivahti leikattiin keväällä ja nyt kaiken pitäisi olla kunnossa. Treenilupa tuli ennen joulua.

- Olemme olleet häneen yhteydessä syksyn mittaan ja tiedostaneet tilanteen. Tärkeintä on saada miehelle nyt koko ajan koventuvaa treeniä, jotta nähdään miten kroppa kestää rasitusta. Ollaan kärsivällisiä ja toiveikkaita, pelitauko on ollut kuitenkin pitkä, jatkaa Kerttula.

Urheilujohtajan mukaan Toivosen mukaantulo ei tarkoita tässä vaiheessa mitään muutoksia maalivahtiosastolle. Joukkuetta rakennetaan siirtoajan loppuhetkille asti.

Juha Toivonen on joukkueen mukana, kun Jukurit kokoontuu tänään klo 16.15 otteluun valmistavaan harjoitukseen. Perjantaina 3.1.2014 Jukurit – Peliitat Kalevankankaalla klo 18.30 alkaen.