TIEDOTE: Valkonen jatkaa Jukureissa loppukauden

Puolustaja Joonas Valkonen jatkaa Jukureiden riveissä kauden loppuun.


Toistaiseksi voimassa olevalla sopimuksella alkukauden Jukureissa pelannut puolustaja Joonas Valkonen, 22, jatkaa kauden loppuun Jukureiden riveissä. Hyvästä puolustuspään pelistä tunnettu Valkonen on pelannut tällä kaudella viikinkipaidassa 27 ottelua, tehden niissä kaksi maalia ja kahdeksan maalisyöttöä. Tehopörssilukema Valkosella on +11.

– Joonas tiedettiin hyväksi tyypiksi ja on arvojemme mukainen kaveri. Hän on pystynyt puolustamaan jämäkästi, mutta kehittänyt pelaamistaan koko ajan myös hyökkäyssuuntaan. Joonaksen otteet ovat olleet viime aikoina ihan liigatason vetoja, joten olemme iloisia, että saatiin loppukauden sopimus sorvattua, kommentoi urheilujohtaja Tommi Kerttula.


Valkonen siirtyi Jukureihin juuri kauden alla Vaasan Sportista. Liigaa hän on pelannut myös Espoon Bluesissa. Kaikkiaan liigapelejä Valkosella on takana 98 runkosarjassa ja 13 pudotuspeleissä.


Keskushyökkääjä Saku Kinnunen palaa KalPaan alkuviikoksi, mutta on Jukureiden käytettävissä perjantaina Jokipojat-ottelussa. Kolmossentterinä pelannut Kinnunen teki neljässä ottelussa tehopisteet 1+1.