Sopimusuutisia

Pentti Nöyränen (30) on solminut Jukurien kanssa kahden vuoden jatkosopimuksen. Sopimus pitää Nöyräsen viikinkipaidassa aina vuoteen 2016 saakka.

Pentti Nöyränen. Kuva:Petri Lyytikäinen

Kaudesta 2011 – 2012 Jukureita edustanut Pentti Nöyränen (30) on solminut seuran kanssa kahden vuoden jatkosopimuksen. Sopimus pitää Nöyräsen viikinkipaidassa aina vuoteen 2016 asti. –Jatketaan viime kaudelta tutuksi tullutta linjaa. Joukkuetta rakennetaan koko ajan sekä lyhyellä että pitkällä tähtäimellä, kommentoi urheilujohtaja Tommi Kerttula.

Nöyräsen sopimuksessa on sovittuna ehdot sekä Mestiksessä että SM-liigassa pelaamisesta. Jukureissa halutaan valmistautua hyvissä ajoin kaikkiin vaihtoehtoihin, tapahtuu keväällä mitä tahansa.

Luotettava roolipelaaja on ollut arvokas etenkin kevään ratkaisupeleissä. – Pena on näyttänyt, esimerkiksi viime kevään liigakarsinnoissa, että hän pystyy hoitamaan myös sentterin tonttia laadukkaasti. Siinäkin mielessä arvokas ja monipuolinen pelaaja, kommentoi päävalmentaja Jarno Pikkarainen luottosoturiaan.

SM-liigassa 248 ottelua Bluesissa, HPK:ssa ja SaiPassa pelannut hyökkääjää kuuluu nykyisen joukkueen kapteenistoon. – Ollaan nähty kaveri tositoimissa sekä liigan että Mestiksen pudotuspeleissä, ja hän on yksi niistä, jonka taso ei kovassa paikassa horju. Nöyränen pystyy pelaamaan pääsarjatasolla vaadittavaa jääkiekkoa, ja on ennen kaikkea kevään pelaaja, kehuu Kerttula.

Mikkeliläistynyt Nöyränen kommentoi jatkoaan seuraavasti. –Haluan olla omalta osaltani viemässä mikkeliläistä jääkiekkoilua eteenpäin. Hienoa, että sopimus syntyi jo näin varhaisessa vaiheessa. Nyt voin keskittyä täysillä olennaiseen ja tähän meneillä olevaan erittäin mielenkiintoiseen kauteen.

Hyökkääjä Julius Rantaeskolan sopimus on purettu yhteisymmärryksessä.  – Aloite oli pelaajan. Harmi sinällään, sillä hänelle oli kaavailtu johtavaa roolia A-junioreidemme joukkueessa, kommentoi Kerttula.