Ripatti lainalle Jokereiden A-junioreihin

Jukureiden 19-vuotias hyökkääjä Erno Ripatti siirtyy Jokereiden A-nuorten SM-liigajoukkueen mukaan.

Jukureiden 19-vuotias hyökkääjä Erno Ripatti siirtyy Jokereiden A-nuorten SM-liigajoukkueen mukaan. Ripatti siirtyy Jokereihin heti maanantaina, harjoittelee viikon joukkueen kanssa ja osallistuu viikonloppuna pelattavaan SM-turnaukseen Oulussa. Ripatti pääsee testaamaan taitojaan ikäluokkansa parhaita vastaan, turnauksessa johon osallistuu Jokerit, HIFK, Blues, Kärpät, Lukko, KalPa, Sport ja Jokipojat.  Jokerit on A-nuorten runkosarjassa kolmannella sijalla.

Ripatti on pelannut tällä kaudella seitsemän Mestis-ottelua tehopistein 1+1 (+2), joista kauden ainokainen oli voittomaali Peliittoja vastaan. Yhteensä mikkeliläinen on pelannut urallaan 21 Mestis-ottelua (2+2). Jukureiden A-nuorten Mestis-otteluissa on syntynyt 4 maalia viidessä ottelussa. Seurassa ollaan oltu tyytyväisiä miten nuori keskushyökkääjä on pelannut edustusjoukkueen mukana.

 - Tämä kuuluu osana meidän kehitysstrategiaa auttaa pelaajiamme eteenpäin ja tämä on hieno mahdollisuus Ernolle päästä pelaamaan ikäluokan parhaita joukkueita vastaan ja mitata omaa tasoaan suhteessa muihin saman ikäisiin pelaajiin, kertoo Jukureiden urheilujohtaja Tommi Kerttula.
 

Jukurit jahtaa kymmenettä perättäistä voittoa keskiviikkona 15.10.2014, kun viikinkiluolaan saapuu Peliitat. Ottelu alkaa 18.30.