RAPORTTI: Jukurit otti revanssin JYP-Akatemiasta

Jukurit päätti syksyn harjoitusottelut komeaan 1-5 – vierasvoittoon JYP-Akatemiasta.

Jukurit ei antanut viime viikkoisen harjoitusottelun Kangasniemellä painaa mieltä, kun joukkueet kohtasivat uudestaan Jyväskylässä. Kuva: Jukurit

Jukurit päätti syksyn harjoitusottelut komeaan 1-5 – vierasvoittoon JYP-Akatemiasta. Jyväskylässä pelatussa ottelussa Jukurit halusi ottaa revanssin viime viikkoisesta tappiosta Akatemiaa vastaan.

Ottelua ehdittiin pelata vain neljän minuuttia, kun entiset JYP-Akatemialaiset Joonas Sammalmaa ja Oula Palve vastasivat illan avausmaalista. Maalin jälkeen Jukurit pääsi heti yrittämään ylivoimaa ja Timo Hiltunen vei vieraat jo 0-2 –johtoon. Syötöt Hiltuselle alivoimanelikon keskelle antoivat Palve ja Teemu Turunen.

Toisessa erässä Jukurit säilytti johtonsa kahdessa maalissa. Erän puolivälissä oli Oula Palven vuoro siirtää Jukurit jo 0-3 -johtoon. Hiltunen teki esityön, karvasi kiekon Akatemian puolustajilta hyökkäyssiniviivalla ja Palve ampui hienolla vedolla kiekon Akatemian maalivahti Dennis Saikkosen selän taakse. Kotijoukkueen illan ainoan maalin iski Jere Somero, Waltteri Lehtosen ja Ville Virtasen syötöistä vain muutama minuutti edellisen maalin jälkeen.

Kolmannessa erässä Jukurit kaunisteli numeroita vielä kahdella maalilla. 1-4 -maalista vastasi jälleen Jukureiden ykköskenttä, kun Sammalmaa laukoi kiekon maaliin Hiltusen syötöstä. Jo seuraavassa vaihdossa Joonas Kalliola pääsi jälleen yllättämään maalivahti-Saikkosen. Kalliola pyöri hetken hyökkäysalueella B-pisteen tuntumassa ja laukoi kiekon Saikkosen maalin yläkulmaan. Syötöt komeaan maaliin saivat Frank Gymer sekä Roope Ranta.

Jukureiden ykköshyökkäyskolmikko Sammalmaa (2+0), Palve (1+2) ja Hiltunen (1+2) kirjauttivat komeat tehot Jyväskylässä syksyn viimeisessä harjoitusottelussa. Myös maalivahti Juhana Aho oli mies paikallaan Jukurimaalissa.

Jukurit avaa Mestiksen runkosarjan 2015-2016 kotona Kalevankankaalla keskiviikkona 16.9.2015, kun vastaan tulee SaPKo Savonlinnasta. Ottelu alkaa klo 18.30.

Koko Jukuri-joukkue on tavattavissa huomenna 10.9. Mikkelin Citymarketissa klo 12.30-14. Tulehan jututtamaan pelaajia ja kyselemään Jukuri-perheen kuulumisia näin kiekkokauden alla.