Pelaaminen lupaavaa ja laadukasta - Quemener debytoi tällä viikolla

Jukureiden alkukausi on sujunut lupaavasti. Pelaajauutisia nähdään jo tällä viikolla.

                                                                                                  Kuva: Petri Lyytikäinen

Joukkueen pelaaminen lupauksia herättävää

Jukureiden harjoituskausi on edennyt suunnitelmien mukaisesti. Kesälomien jälkeen joukkue on ollut yhdessä kolme viikkoa, joista kaksi kokonaista viikkoa on ollut jääharjoittelua. Viime viikolla Jukurit pelasi kaksi harjoitusottelua, joista tuloksena oli 8-0 voitto JYP Akatemiasta ja 2-1 tappio KooKoolle. Kun katsotaan tuloksien taakse, joukkueen pelaaminen oli lupauksia herättävää ja ajankohtaan nähden laadukasta. Onnistumisia tuli laajalla rintamalla.

Alkavalla viikolla Jukurit kohtaa keskiviikkona Rantasalmella SaPKon ja perjantaina on vuorossa ensimmäinen kotipeli KooKoota vastaan. Alkavalla viikolla maalinsuulla pelaa todennäköisesti uusi tuttavuus Ronan Quemener. Ronanin debyytti Sarvipäissä viivästyi, koska tavarantoimittaja ei saanut kaikkia hänen varusteitaan vielä valmiiksi. Toiveissa on, että uudet varusteet ehtivät alkuviikosta Mikkeliin.

Joukkue lähtee viikkoon suhteellisen terveenä. Harjoitusperäistä on tullut pieniä vammoja, mutta ainoastaan Juuso Sipolan loukkaantuminen avauspelissä vaatii tarkempia tutkimuksia. JP Purolinna parantelee vielä alaraajavammaansa.

Pelaajamuutoksia tapahtuu sen verran, että kaksi viikkoa HPK:n A-nuorten mukana ollut Mikko Hyyryläinen palaa takaisin Jukureihin. Pari viikkoa Jukureissa harjoitellut Panu Mieho matkaa puolestaan takaisin HIFK:n vahvuuteen. Tällä viikolla kuullaan myös uudesta pelaajasopimuksesta.

Kauden avaus Kalevenkankaalla tulevana perjantaina 22.8. klo 18.30!