Pelaajauutisia - Jukurit vahvistuu nuorilla lahjakkuuksilla!

Jukurit on tehnyt jatkosopimuksen Iivo Hokkasen kanssa. Lisäksi joukkueeseen liittyvät Roope Hämäläinen, Jarno Pavén ja Teemu Turunen.

Hokkanen viilettää jatkossakin kasvattiseurassaan. Kuva: Petri Lyytikäinen

Pelaajauutisia

Jukurit on tehnyt jatkosopimuksen Iivo Hokkasen (29) kanssa. Uusina pelaajina Jukureihin liittyvät Roope Hämäläinen (21), Jarno Pavén (21) ja Teemu Turunen (18).

Iivo Hokkanen on Jukureiden kasvatti, joka on pelannut urallaan 146 Liigaottelua (HPK, Tappara, HIFK) ja 385 Mestis-ottelua. Keskushyökkääjä palasi kotikaupunkiinsa kaudeksi 2012 – 2013 ja on voittanut sen jälkeen Mestis-mestaruuden sekä -hopeaa. Hokkanen on myös voittanut HPK:n paidassa Liigamestaruuden.

- Oman kasvatin jatkosopimus on totta kai tärkeä. Eritoten, kun Iivo oli viime kaudella joukkueen tasaisin ja monipuolisin sentteri. Näkisin, että Iivo on kasvanut henkisellä puolella näiden kahden vuoden aikana kaikista eniten. Täydet pudotuspelit puudutuspiikkien avulla ja pelaten laadukkaasti sarjan parhaita senttereitä vastaan oli kova juttu, kommentoi urheilujohtaja Tommi Kerttula.

Roope Hämäläinen siirtyy Jukureihin SaiPasta. Keskushyökkääjä on kuulunut koko junioriuran maajoukkueen vakiopelaajiin ja on edustanut Suomea sekä 18- että 20-vuotiaiden MM-kisoissa. Hämäläinen on pelannut Jukureissa sekä kaudella 2011 – 2012 että 2012 – 2013.

- Roope tulee Mikkeliin sillä mentaliteetilla, että pelaa ehjän kauden, kehittyy ja ottaa isompaa roolia miesten tasolla, kommentoi Kerttula.

Jarno Pavén on TPS-kasvatti. Viime kaudella hän toimi TPS:n A-nuorten kapteenina. Pavén on pienikokoinen kiekollinen puolustaja, joka pelaa oikea käsi alhaalla. Hän on pelannut koko uransa TPS:ssa. Puolustajan sopimukseen sisältyy koeaika.

Jukurit vuokraa pelaajan Jokereista

KHL:aan siirtyneen Jokereiden kanssa 1+1-vuotisen sopimuksen tehnyt Teemu Turunen edustaa ensi kaudella Jukureita. Turunen on yksi lahjakkaimpia nuoria hyökkääjiä Suomessa. Pelaajalaina perustuu seurojen välisiin toimiviin henkilösuhteisiin ja siihen, että osapuolet näkivät Jukureiden olevan paras vaihtoehto pelaajalle tässä vaiheessa uraa.

- Pyrimme tarjoamaan kaikille nuorille pelaajillemme optimaalisimman paikan kehittyä. Miesten pelit ovat Turuselle seuraava askel uralla ja mahdollistavat taistelun paikasta nuorten MM-kisajoukkueessa, kommentoi siirtoa Jokereiden GM Jari Kurri.

Joukkue esitellään kauppakeskus Stellan tähtitorilla perjantaina 13.6.2014 klo 12.00 alkaen.