Patrik Lostedtille jatkosopimus - Toni Jalo uutena Jukureihin

Mikkelin Jukurit on tehnyt sopimuksen kahden hyökkääjän kanssa. Patrik Lostedt, 32, jatkaa joukkueessa ja uutena pelaajana ryhmään liittyy Toni Jalo, 23.

Mikkelin Jukurit on tehnyt sopimuksen kahden hyökkääjän kanssa. Patrik Lostedt, 32, jatkaa joukkueessa ja uutena pelaajana ryhmään liittyy Toni Jalo, 23.

Lostedt siirtyi Jukureihin viime tammikuussa siirtoikkunan viimeisinä hetkinä. Voimahyökkääjä ehti pelata runkosarjassa kaksi, pudotuspeleissä kahdeksan ja SM-liigakarsinnoissa kolme ottelua. Lostedtin panos todellisena joukkuepelaajana oli mestariryhmässä suuri.

- Patrik paransi peli peliltä otteitaan. Jo tammikuussa keskusteltiin, että jos hommat saadaan kaikkien osapuolten kohdalla loksahtamaan paikoilleen, jatkosopimuksesta sovitaan heti kauden jälkeen, kertaa Jukureiden pelaajakoordinaattori Tommi Kerttula sopimuksen syntyä.

Yli 200 SM-liigaottelua pelannut ja kahdet liigafinaalit kokenut hyökkääjä aloittaa pelinsä Jukureissa lokakuun alusta. Alkukesän aikana Lostedt osallistuu joukkueen yhteisiin tapahtumiin normaalisti ja on viikon verran mukana elokuun harjoituksissa.

- Tässä piti ottaa huomioon myös urheilun ulkopuolisia asioita. Aikaa on kuitenkin kylliksi ja tiedän, että tulevalla kaudella näemme vielä paremman pelaajan. Hänen kokemustaan tarvitaan etupäässä kauden tiukimmilla vaiheilla, Kerttula kommentoi.

Toni Jalo (186 cm / 83 kg) on TPS-kasvatti ja siirtyy Jukureihin Vaasan Sportin riveistä. Viime kaudella keskushyökkääjä teki runkosarjan 38 ottelussa tehopisteet 7+34. Jalo oli Mestiksen pistepörssin seitsemäs ja voitti syöttöpörssin, vaikka oli noin kuukauden poissa peleistä sormivamman takia. SM-liigaotteluita pelaajalla on tilillään 29 kasvattajaseuransa väreistä.

- Toni on tavoitteellinen kaveri kaukalossa ja sen ulkopuolella. Siinä mielessä esimerkillinen kaveri, että on hoitanut opiskelunsa hyvälle mallille Vaasan kauppakorkeakoulussa. Sen vuoksi siirtyminen meille oli ylipäätään mahdollinen, taustoittaa Kerttula.

- Hän on taitonsa ja monipuolisuutensa tässä sarjassa näyttänyt. Saatiin fiksu kaveri ja hyvä pelaaja Mikkeliin, päättää pelaajakoordinaattori.

Jukureilla on tällä hetkellä sopimukset maalivahdin, seitsemän puolustajan ja 12 hyökkääjän kanssa.

Sopimustilanne 13.5.2013:

Maalivahdit:
Petteri Similä

Puolustajat:
Ilkka Vaarasuo
Juuso Akkanen
Pasi Järvinen
Roni Rukajärvi
JP Purolinna
Roy Pihlström
Jani Forsström

Hyökkääjät:
Pentti Nöyränen
Iiro Memonen
Iivo Hokkanen
Jesse Rohtla
Jesse Juntheikki
Jani Savolainen
Juuso Sipola
Niko Laakkonen
Joonas Kalliola
Toni Hyvärinen
Toni Jalo
Patrik Lostedt