Paalanen jatkaa Jukureissa loppukauden

SM-liigassa pelaava Lappeenrannan SaiPa ja Jukurit ovat päässeet sopimukseen Ville Paalasen siirrosta. Näin ollen Paalanen pelaa loppukauden Mikkelissä.

Pelaajauutisia

SM-liigassa pelaava Lappeenrannan SaiPa ja Jukurit ovat päässeet sopimukseen Ville Paalasen siirrosta. Näin ollen Paalanen pelaa loppukauden Mikkelissä.

Paalanen on SaiPan oma kasvatti. 173 senttinen ja 86 kiloinen voimanpesä on tehnyt liigaurallaan kolme maalia 47 pelaamassaan ottelussa.

Viime viikolla kaksi ottelua viikinkipaidassa pelannut Paalanen läpäisi Jukurien lääkärintarkastuksen. Viikonlopun aikana asiat saatiin sovittua sekä SaiPan että pelaajan kanssa.

- Paalasen piti tulla meille jo viime tammikuussa, mutta ikävä vamma esti silloin siirron. Nyt mies on kunnossa ja uhkuu pelihaluja. Hän on huippu-urheilija viimeisen päälle, urheilujohtaja Tommi Kerttula kertoo.

Kausi 2012 – 2013 jäi voimahyökkääjältä kokonaan väliin vammojen vuoksi. Jukurit haluaa tuoda pelaajan rauhallisesti sisään joukkueeseen. Tällä kaudella Paalanen on pelannut kolmessa liigaottelussa.

- Annetaan Villelle aikaa. Pelaamattomuus näkyy totta kai, mutta me tiedämme mitä miehestä saadaan irti. Hän vauhdikas sekä fyysinen pelaaja, jolla on sydäntä lajiin ja halua kehittyä, Kerttula jatkaa.

Mikkeliläiset katsastavat rauhallisesti pelaajamarkkinoita. Joukkuetta rakennetaan siirtorajalle asti.

- Meiltä lähti yksi hyökkääjä ulos ja nyt tuli toinen sisään. Siinä mielessä pelaajamäärään ei tullut muutoksia. Paalanen on selkeä täsmähankinta roolipelaajaosastolle. Arvokas pelaaja, kun tosipelit alkavat, urheilujohtaja päättää.

Jukurit kohtaa keskiviikkona KooKoon Kouvolassa ja perjantaina TuTon Kalevankankaalla klo 18.30.