Nelinkertainen Mestis-mestari palaa kaukaloon

Fyysisesti raskaat pudotuspelit ovat vaatineet veronsa, mutta onneksi reservissa löytyy. Pitkäaikainen joukkueen kapteeni Mikko Hakkarainen (37) tekee paluun Jukuri-joukkueeseen.

Mikko Hakkarainen vaihtaa puvun pelivarusteisiin. Kuva: Petri Lyytikäinen

Pelaajauutisia                                                                                    Tiedote 1.4.2014
Lähtemättömän vaikutuksen Kalevankankaan yleisöön tehnyt pitkäaikainen joukkueen kapteeni Mikko Hakkarainen (37) tekee paluun Jukuri-joukkueeseen. Hakkarainen on nelinkertainen Mestis-mestari (2001, 2002, 2003, 2013) ja yksinkertainen Liigamestari kaudelta 2008 – 2009. Keskushyökkääjä on pelannut urallaan 237 Liigan runkosarja- ja 26 pudotuspeliottelua (KalPa, SaiPa, JYP) sekä 292 Mestiksen runkosarja ja 82 pudotuspeliottelua. Mestiksessä Hakkarainen on edustanut ainoastaan Jukureita.

- Olen pitänyt kuntoa yllä koko ajan ja teroitellut luistimenteriä siviilitöikseni lukuisille ammattikiekkoilijoille, joten tiedän millaista on liukua Kalevankankaan jäällä, virnistää Hakkarainen arvoituksellisesti.

Jukurien urheilujohtaja Tommi Kerttula on mielissään viimeisimmästä hankinnastaan. Hänen mukaansa Hakkarainen on niin hyvässä kunnossa, että voi hypätä askiin vaikka heti.
- Pudotuspelit ovat olleet meille fyysisesti raskaat ja joten uusia sotureita tarvitaan talkoisiin. Ismo Lehkonen on punonut johtavan analyytikon, Petteri Sihvosen, avustuksella sellaisen pelikirjan, jossa kovat ja puhtaat taklaukset ovat tiputtaneet meidän äijiä lasaretin puolelle. Mutta ei siinä mitään, me vastataan Nuori-Suomi hengellä takaisin eli meillä kaikki pelaa, herisyttelee Kerttula.

Kerttula ei ole kuitenkaan huolissaan loukkaantumissumasta, vaan toteaa, että reserviä löytyy jatkossakin.
- Myös apuvalmentaja Timo Turusella on Liigakokemusta.


Lisätietoja:
Tommi Kerttula
Urheilujohtaja
Jukurit HC Oy