Maajoukkuepelaaja Guttig vahvistamaan Jukureiden hyökkäystä

Jukurit on tehnyt yhden vuoden pelaajasopimukset Anthony Guttigin ja Nestori Lähteen kanssa.

Nestori Lähde viilettää jatkossakin jukuripaidassa.                                                          Kuva: Petri Lyytikäinen

Maajoukkuehyökkääjä Jukureihin

Jukurit vahvistaa hyökkäystään kahdella uudella pelaajasopimuksella. Ranskan maajoukkuehyökkääjä Anthony Guttig (25) sekä 170 SM-liigaottelua Tapparassa ja TPS:ssa pelannut Nestori Lähde (25) liittyvät mikkeliläisryhmään vuoden sopimuksilla.

Guttig (186 cm / 87 kg) on pelannut urallaan kolmissa viime MM-kisoissa ja vakiinnuttanut paikan Ranskan maajoukkueessa. Guttig on aiemmin edustanut urallaan Ranskan pääsarjassa Dijonia ja Ruotsin Allsvenskanissa Moraa.

Viime kaudella isokokoinen ranskalainen oli Mestiksen tehokkaimpia pelaajia, tehden runkosarjan 42 ottelussa 20 maalia ja 52 tehopistettä. Pudotuspeleissä Guttig teki 12 ottelussa tehot 5+9. Guttig on jo Jukureiden toinen Ranskan maajoukkuepelaaja, sillä aiemmin kesällä seura hankki maalivahdikseen Ronan Quemenerin.

Lähde (182 cm / 93 kg) on puolestaan Jukureille tuttu pelaaja viime kaudelta. Vankka hyökkääjä liittyi helmikuussa Sarvipäiden riveihin pelaten kuusi runkosarjan ottelua ja tehden niissä kolme maalia. Pudotuspeleissä hän teki 18 ottelussa tehot 3+3. Lähde on pelannut urallaan yhdet 18- ja kahdet 20-vuotiaiden MM-kisat.
 
- Lähteen ja Guttigin myötä Jukurit on valmis lähtemään sarjaan. Joukkueessamme on nyt erilaista osaamista ja riittävästi syvyyttä. Joukkue on työteliäs sekä sitkeä ja siten vaikeasti voitettava, kommentoi urheilujohtaja Tommi Kerttula.

Jukureilla on sopimukset kahden maalivahdin, yhdeksän puolustajan ja 17 hyökkääjän kanssa.

Lisätietoja pelaajatilanteesta ja omista kasvateista myöhemmin illalla.