Lähde LeKistä Jukureihin

Hyökkääjä Nestori Lähde (24) liittyy Jukureihin loppukauden mittaisella sopimuksella. Vastaavasti keskushyökkääjä Joonas Koskinen siirtyy Jukureista LeKiin.

Joonas Koskinen Kuva:Petri Lyytikäinen

Hyökkääjä Nestori Lähde (24) liittyy Jukureihin loppukauden mittaisella sopimuksella. Tällä kaudella Lähde on pelannut LeKin riveissä 49 ottelua ja tehnyt niissä tehopisteet 6+11. Urallaan Lähde on pelannut 158 SM-liigaottelua Tapparan ja TPS:n riveissä. Ikäluokkansa kaikki maajoukkueet läpikäynyt voimahyökkääjä on pelannut myös kaksi alle 20-vuotiaiden MM-turnausta.

- Kevät on sotureiden aikaa ja nyt saimme sellaisen. Nestori Lähde on fyysinen, mutta rehellinen pelaaja. Taklausvoima, luisteluvoima ja suoraviivaisuus ovat hänen aseita. Ei odoteta kiekollisia temppuja, mutta tiedetään, että saadaan korkeaa työmoraalia illasta ja vaihdosta toiseen, urheilujohtaja Tommi Kerttula kommentoi.

Jukureista LeKiin siirtyy keskushyökkääjä Joonas Koskinen. Koskinen teki pelaamissaan 43 ottelussa tehopisteet 7+13. Jukurit kiittää Koskista panoksestaan joukkueen eteen ja toivottaa hänelle menestystä tulevissa haasteissa.

Jukurien seuraava kotiottelu on lauantaina 15.2., jolloin vastaan asettuu KooKoo. Ottelu alkaa klo 17.00.