Jukureille yhdeksän pisteen viikko

Viikon kolmas ottelu poiki Jukureille kolme lisäpistettä, kun Heinolan Peliitat kaatui Versowood Areenalla lukemin 1-3. Jukuriluotsi Antti Pennanen oli erityisen tyytyväinen joukkueensa kolmannen erän pelaamiseen.

Timo Hiltunen laukoi ylivoimalla Jukurien kolmannen maalin. Kuva: Petri Lyytikäinen

Heinola on jostain ihmeen syystä ollut hankala pelipaikka viikinkipaidoille viime vuosina. Jälleen kerran avauserä käynnistyi nihkeästi. Kotijoukkue oli selvästi innokkaampi, mutta onneksi Jukurit onnistui maalinteossa vähän heikommallakin hyökkäyspelillä. Pelikellon näyttäessa 10.39 Niko Laakkonen pyöräytti vierailijat vanhanaikasella 1-0 johtoon Jani Forsströmin syötöstä. Hetkeä myöhemmin Erno Ripatti lisäsi jukurijohtoa kauden avausmaalillaan.

-Erän lopulla pääsimme pikku hiljaa paremmin peliin mukaan, Pennanen kertasi.

Peliittojen kavennusmaali nähtiin toisen erän alkupuolella, kun sekä Joonas Kalliola että Nestori Lähde istuivat jäähypenkillä. Tuukka Rajamäki tälläsi kahden ylivoimalla kiekon Tadeas Galanskyn selän taakse Ville-Matti Koposen ja ex-jukuri Roni Rukajärven syötöstä.

Myös Jukurit onnistui toisessa erässä ylivoimalla. Timo Hiltusen kuti painui peliittavahti Heikki Tuomiston kainalon alta verkon perille.

-Kolmas erä oli meiltä hyvää puolustamista ja erittäin kypsää pelaamista. Hyvä viikon viimeiseksi eräksi, Pennanen sanaili tyytyväisenä.

-Muutama huono jäähy otettiin siihen, mutta muuten viisi viis-pelaaminen oli laadukasta.

Sunnuntain ja maanantaiaamun joukkue palautuu raskaan viikon jäljiltä.

-Maanantai-iltana harjoitellaan ja silloin alkaa valmistautuminen KooKoo:n kohtaamiseen.

Jukurit ja liigapaikan ensikaudeksi varmistanut KooKoo kohtaavat keskiviikkona 8.10 Kalevankankaalla kello 18.30. Hallin ovet avautuvat tuntia ennen 17.30.