Jatkosopimuksia

Mestiksen runkosarjan jo voittanut Mikkelin Jukurit rakentaa kovalla vauhdilla myös tulevan kauden joukkuetta.

Mestiksen runkosarjan jo voittanut Mikkelin Jukurit rakentaa kovalla vauhdilla myös tulevan kauden joukkuetta.  Seura julkisti joulukuun alussa 11 pelaajan jatkosopimukset.  Nyt tähän joukkoon liittyvät kahden vuoden sopimuksilla puolustaja Juha-Petteri Purolinna (24 v.) ja hyökkääjä Jani Savolainen (24 v.).  Kuluva kausi on molemmille toinen Mikkelissä.

Juha-Petteri Purolinna on tällä kaudella pelannut 46 ottelua tehopistein 6+11.  Purolinna on tällä hetkellä Mestiksen puolustajien pistepörssin 14.  Puolustajien tehopörssissä Purolinna on toisena +17 lukemallaan.

- JP Purolinna on tehnyt viime keväästä asti hyvin hommia ja harjoitellut laadukkaasti.  Hän on ollut aina aktiivinen hyökkäysten tukija, mutta tällä kaudella mies on saanut jämäkkyyttä myös puolustuspelaamiseen, sanoo Jukureiden pelaajakoordinaattori Tommi Kerttula.

Jani Savolainen on tällä kaudella pelannut 44 ottelua tehopistein 7+12.  Hyökkääjän teholukema on +13.

- Savolainen on tämän sarjan paras kahden suunnan hyökkääjä ja muutenkin monipuolinen kaveri.  Yksi joukkueen kivijalka, luonnehtii Kerttula.

Mikkeliläisten tämän hetkinen sopimustilanne on hyvä.  Joukkueen runko alkaa olla kasassa tulevalle kaudelle.  Sopimuksessa on maalivahti, viisi puolustajaa ja seitsemän hyökkääjää.

Mikkelin Jukurit sopimustilanne 2013-2014

Maalivahdit:
Petteri Similä

Puolustajat:
Ilkka Vaarasuo
Juuso Akkanen
Pasi Järvinen
Roni Rukajärvi
JP Purolinna

Hyökkääjät:
Pentti Nöyränen
Iiro Memonen
Iivo Hokkanen
Turo Asplund
Jesse Rohtla
Jesse Juntheikki
Jani Savolainen