Hyvärinen jatkaa - Forsström vahvistaa puolustusta

Mikkelin Jukurit aloitti alkuviikosta harjoittelun kohden ensi kautta. Tänään joukkue kokonaisuudessaan kokoontuu ensimmäistä kertaa kahden päivän testileirille.

Mikkelin Jukurit aloitti alkuviikosta harjoittelun kohden ensi kautta. Tänään joukkue kokonaisuudessaan kokoontuu ensimmäistä kertaa kahden päivän testileirille.

Jukurit vahvistuu myös tänään kahdella pelaajalla. Hyökkääjä Toni Hyvärinen (24 v.) on tehnyt jatkosopimuksen ja uutena pelaajana joukkueeseen liittyy puolustaja Jani Forsström (27 v.).  Hyvärinen pelasi viime kaudella Jukureiden riveissä runkosarjassa 46 ottelua, joissa syntyi tehopisteet 14+13. Pudotuspeleissä voimahyökkääjän tehot olivat 3+8 (8 ottelua). Hyvärisen kausi päättyi loukkaantumiseen välierissä Jokipoikia vastaan.

 -Hyvärisen (180 cm / 86 kg) jatkosopimus on Jukureille iso juttu. Se tuo jatkuvuutta joukkueeseen. Hän on voittajaluonne ja pelaaja, jolla on oikeanlaista särmää tekemisessään, taustoittaa Jukureiden pelaajakoordinaattori Tommi Kerttula.

Jani Forsström (186 cm / 96 kg) on lahtelaisen kiekkokoulun kasvatti. Hän on pelannut SM-liigassa 265 runkosarjaottelua (tehopisteet 27+56) Pelicansin riveissä. Liigan pudotuspeliotteluita puolustajalla on tilillään 26 (3+3). Kaksi viime kautta Forsström on pelannut ulkomailla. Hän liittyy Jukureihin Ruotsin Allsvenskan-joukkue Tingsryds AIF:sta.

- Jani Forsström on paitsi erinomainen puolustaja, myös ikitaistelija. Hänen persoona, pelitaidot ja luonne sopivat mainiosti Jukuri-arvoihin. Hän on fyysinen ja aktiivinen puolustaja, joka pystyy pelaamaan sekä yli- että alivoimaa, taustoittaa Kerttula.

Pelaajakoordinaattorin mukaan Jukureiden puolustus alkaa olla valmis. Haussa on vielä eritoten kärkisentteri ja maalivahti. Uskon, että tulemme ulos ensi viikolla uudestaan uusien pelaajasopimusten kanssa. Sentteri tullaan julkaisemaan ainakin pika puolin.

Mikkelin Jukurit sopimustilanne kaudelle 2013 - 2014 (2.5.2013):

Maalivahdit:
Petteri Similä

Puolustajat:
Ilkka Vaarasuo
Juuso Akkanen
Pasi Järvinen
Roni Rukajärvi
JP Purolinna
Roy Pihlström
Jani Forsström

Hyökkääjät:
Pentti Nöyränen
Iiro Memonen
Iivo Hokkanen
Jesse Rohtla
Jesse Juntheikki
Jani Savolainen
Juuso Sipola
Niko Laakkonen
Joonas Kalliola
Toni Hyvärinen