Yhdeksättä perättäistä voittoa metsästetään Jyväskylästä

Eilen KooKoon voittolaukauksilla nujertanut Jukurit kohtaa perjantaina JYP-Akatemian jo kolmannen kerran kuluvan kauden aikana.

Jani Forsström, Riku Pitkänen ja Niko Laakkonen valmiina perjantain otteluun. Kuva:Petri Lyytikäinen

Eilen KooKoon voittolaukauksilla nujertanut Jukurit kohtaa perjantaina JYP-Akatemian jo kolmannen kerran kuluvan kauden aikana. Jyväskyläläiset kärsivät vastaavasti keskiviikon kierroksella tappion LeKille voittolaukauskisan jälkeen lukemin 2-3. Otteluvoitot joukkueiden runkosarjakohtaamisten osalta tällä kaudella ovat tasoissa.

-Edellisillä ei ole merkitystä, kun aina on uusi peli kyseessä. Joka kerta siihen on uudelleen valmistauduttava, Jukurien kakkosvalmentaja Timo Turunen tiivistää.

Viikinkipaidat viettivät torstaiaamun harjoitellen. Turusen mukaan aamuharjoitus sisälsi normaalin jään sekä oheisharjoitteet.

-Illalla ei enää treenattu. Fyysisen kuormituksen kannalta aamu oli sekä palauttava- että valmistavaharjoitus.

-Tässä vaiheessa syksyä on vielä uskallettava harjoitellakin. Pelkästään pelien ehdoilla ei voida mennä.

Turunen korostaa, että huomisen pelin tavoite on vahvistaa joukkueen omaa peliä.

-Videoita on katsottu ja sieltä nostettu asioita, joita lähdetään jatkojalostamaan, Turunen sanailee, mutta ei suostu tarkemmin avaamaan mitkä ovat nämä työn alla olevat pelilliset kehityskohteet.

Jukurien maalilla huomenna pelannee eilen upeita otteita KooKoo:ta vastaan esittänyt Ronan Quemener.

-Pitkälti samalla pyritään menemään, mutta lopullinen kokoonpano selviää vasta perjantai aamuna.

Jukurien sairaslistalla ovat edelleen Juuso Akkanen, Samuli Piipponen sekä Juuso Sipola.

Ottelu Jyväskylässä alkaa perjantaina 10.10 kello 18.30. SarvisClub tekee otteluun fanimatkan ja bussi starttaa kello 16.15 Ravintola Päämajan kulmilta. Matkan hinta jäseniltä on 20 € (Heinolassa olleet 15 €) ja muilta 25 €. Mukaan voit ilmoittautua soittamalla tai tekstaamalla numeroon 050 359 3408. Ottelu on katsottavissa myös Elisa Viihteeltä.