Vuoden ensimmäisestä ottelusta kolme pistettä!

Jukurit kohtasi vuoden ensimmäisessä ottelussaan LeKin vieraskaukalossa ja tunnustelevan alun jälkeen ottelu päättyi sarvipäiden voittoon lukemiin 2-3.

Sarvipäiden joukkuepeli toimi lauantaina Masku Areenalla.
Kuva: Petri Lyytikäinen

Ensimmäisen erän alussa molemmat joukkueet kirmasivat jäällä innokkaina, koska ottelu oli ensimmäinen vuoden vaihteen jälkeen. Joukkueet taistelivat molemmissa päissä ja vaarallisia tilanteita nähtiin niin koti- kuin vierasjoukkueenkin toimesta.

Ensimmäisessä erässä Jukurit pääsi yrittämään maalia muutamaan otteeseen ylivoimalla, mutta lähimmäs maalia pääsi Timo Hiltunen laukoessaan kiekon sivuverkkoon. Kotijoukkueelta puolestaan nähtiin kaksi puolittaista läpiajoa, joissa kummassakin jukurimaalilla torjunut Ronan Quemener veti pidemmän korren.

Toisen erän alku kuvasi hyvin edeltäjäänsä, vaikka tällä kertaa jäähyaition ovi aukesi ensin vierasjoukkueelle ja LeKi pääsi yrittämään maalintekoa ylivoimalla. Toni Kallelan ja Teddy Da Costan syöttöjen kautta Markus Jokinen vei LeKin maalin johtoon. Vain hetki kotijoukkueen maalin jälkeen Jukurit pääsi ylivoimalle, mutta maalia ei nähty laukauksista huolimatta.

Erän lopulla Jukurit pääsi uudelleen ylivoimalle ja vain alle minuutti ennen erän päättymistä kultakypärä Anthony Guttig tasoitti maalin kulmalta lukemiksi 1-1. Maalin syöttäjiksi merkittiin Timo Hiltunen ja Iivo Hokkanen.

Kolmatta erää oli pelattu lähes puoleen väliin, kun hienon veivauksen päätteeksi Riku Pitkänen vei Jukurit 1-2 -johtoon aivan maalin edestä. Tilastoihin syöttäjiksi Guttig ja siniviivalta kiekon liikkeelle laittanut Roy Pihlström.

LeKin ykköskenttä osoitti vaarallisuutensa vain kaksi minuuttia Jukureiden maalin jälkeen, kun Kallela iski 2-2 -tasoituksen suoraan Nico Lehdon syötöstä.

Ottelun loppu pelattiin tasaiseen tahtiin, mutta sarvipäät saivat kumilätkän vielä kerran maaliin ennen päätössummerin soittoa. Jaakko Turtiainen teki maskia, kun Samuli Piipponen iski kiekon LeKin maaliin.

LeKi yritti lopussa tasoitusta vielä ilman maalivahtia parin minuutin verran, mutta enempää maaleja ei nähty ja näin ollen kolme pistettä lähti vierasjoukkueen matkaan.

Kotijoukkueen parhaimmistoon kuuluivat ehdottomasti maalilla yhteensä 41 torjuntaa kirjauttanut Dominik Hrachovina ja 1+1 tehot tehnyt Toni Kallela.

Jukureiden parhaimmistoon kuuluivat tänään kaikki tilastoihin merkinnän saaneet ja erityisesti kultakypärä Anthony Guttig (1+1) pelasi omalla tasollaan.

Jukureiden seuraava ottelu pelataan Kalevankankaalla keskiviikkona 7.1.2015 klo 18.30, kun Kajaanin Hokki saapuu sarvipäiden vieraaksi. Otteluun on VAPAA PÄÄSY, joten saavuthan ajoissa paikalle ja otat kaverisikin mukaan. Jäähallin ovet avataan klo 17.30. Lisätietoja yrityksien tarjoamasta ottelusta löydät täältä.