Voitto kotiin Vantaalta!

Perjantain tappio Keuruulla kirkastui lauantaina voitoksi.

Kuva: Petri Lyytikäinen

Jukurit oli jälleen vahva toisessa erässä, kun se haki lauantaina vierasvoiton Vantaalta lukemin 1-2 (0-0, 0-2, 1-0).

Jukurien kahden vierasottelun viikonloppu oli alkanut perjantaina ikävällä tappiolla KeuPalle, ja lauantaina oli kasvojenpesun paikka Kiekko-Vantaan vieraana. Ottelun ensimmäinne erä oli hienoista Jukurien hallintaa, mutta erätauolle poistuttiin silti maalittomissa tasalukemissa.

Heti toisen erän alussa verkot kuitenkin alkoivat heilua. Jukurit pääsi ylivoimalle, ja Joonas Kalliola maalasi mikkeliläiset johtoon. Vain viiden minuutin kuluttua asialla oli jälleen Kalliola, ja Jukurit johti 2-0.

Erän lopussa nähtiin kuumia tunteita, kun Jukurien Iivo Hokkanen sai suihkukomennuksen päähän kohdistuneesta taklauksesta, ja vantaalaisten Jere Laine ja Jukurien Santeri Lukka passitettiin suihkuun nahistelun seurauksena.

Jäähysumasta ei maaleja kuitenkaan seurannut. Lohipaidat vieittelivät päätöserässä pientä kiriä, ja Henri Tamminen toikin isännät maalin päähän. Lisämaaleja ei kuitenkaan nähty, ja näin pisteet matkasivat Mikkeliin!