Voitto kiertää Jukureita

Kalevankankaalla nähtiin Jukurien kauden 18. jatkoaika, kun varsinainen peliaika kotijoukkueen ja HCK:n välillä päättyi lukemiin 1-1. Ratkaisua ei tarvinnut kauan odotella, sillä Tomi Mustonen toimitti kiekon Tadeas Galanskyn selän taakse jo jatkoajan ensimmäisellä minuutilla. Voitto HCK:lle lukemin 1-2 ja.

Jesse Rohtla Kuva: Petri Lyytikäinen

-Pelissä ei ole moitittavaa. Pelattiin 61 minuuttia sitä peliä johon pyrittiin. Maalinteon tehottomuudesta tämä on nyt kiinni, Jukurien valmentaja Timo Turunen jutteli.

-Tasaisen varma suoritus, mutta palkintoa ei saa, jos tekee vähemmän maaleja kuin vastustaja.

Jukureista maalinteossa onnistui ainoastaan Jesse Rohtla, vaikka laadukkaita maalipaikkoja oli tarjolla läpi ottelun.

-Ekan erän jälkeen tilanne olisi paikkojen valossa voinut olla jo 4-0, Turunen harmitteli.

-Positiivista on, että tuolla peliesityksellä voimme haastaa kenet vain. Voittaminen on nyt vaikeaa ja näyttää olevan erityisen ison työn takana.

Seuraavaksi Jukurit kohtaa kotonaan Vaasan Sportin. Ottelu alkaa lauantaina 1.2 kello 17.00.