Vierasviikonloppu alkoi tappiolla

KeuPa pääsi yllättämään Jukurit Keuruulla.

Kuva: Petri Lyytikäinen

Jukurien kahden vierasottelun viikonloppu alkoi perjantaina Keuruulla, josta matkaa jouduttiin jatkamaan tyhjin käsin.

KeuPa sai otteluun loistavan alun,kun jo minuutin kohdalla Taneli Maasalo vei isännät johtoon. Erän puolivälissä Jukurien Santeri Lukka löi tasoituksen, mutta vielä ennen ensimmäistä taukoa isännät menivät jälleen johtoon.

Toisen erän ainoan osuman iski KeuPan Emppu Pulliainen. Jukurit eivät enää maalinteossa onnistuneet, ja keuruulaisten Teemu Huttu viimeisteli loppulukemat 4-1 tyhjään maaliin viimeisessä erässä.

Vierasviikonloppu jatkuu lauantaina Vantaalle, jossa vastaan asettuu Kiekko-Vantaa. Lohipaidat pelasivat edellisen kerran keskiviikkona, ja voittivat silloin Peliitat vieraissa 1-2. Ottelu alkaa kello 17.