Vielä kerran ennen joulutaukoa!

Jukurit pelaa viimeisen ottelunsa ennen joulutaukoa keskiviikkona, kun Kalevankankaalle saapuu LeKi.

Joulu lähestyy, mutta vielä ennen kinkkujen paistamista edessä on yksi ottelu Kalevankankaalla, kun Jukurien vieraaksi saapuu Lempäälän Kisa.

Jukurit pelasi edellisen kerran perjantaina, kunse vieraili Peliittojen luona Heinolassa. Ottelussa Peliitat ehti päästä jo kolmen maalin karkumatkalle, mutta sarvipäät taistelivat ja nousivat maalin päähän. Tasoitusta ei kuitenkaan nähty, ja näin pisteet jäivät tuolla reissulla Heinolaan maalein 3-2.

LeKi puolestaan oli tositoimissa tiistaina, kun se isännöi KooKoota. Ottelu oli vähämaalinen, ja lopulta lempääläiset onnistuivat hienosti yllättämään sarjakärjen luvuin 2-1.

Kuluvalla kaudella joukkueet ovat kohdanneet toisensa kahdesti,  ja molemmista sarvipäät ovat napanneet täydet pisteet.

Jukurien puolustus on kärsinyt hieman loukkaantumisista, ja perjantainakin jouduttiin pelaamaan viidellä puolustajalla. Kuten aina, keskiviikon takemmat kokoonpanot selviävät päivällä lähempänä ottelua.

Ottelu käynnistyy tuttuun tapaan kello 18.30. Tervetuloa Kalevankankaalle kannustamaan Jukurit voitto taskussa joulupöytään!

Ottelussa voit myös osallistua hyväntekeväisyyteen lahjoittamalla käytettyjä tai uusia leluja vähäosaisille lapsille. Lelut luovutetaan Pelastusarmeijan Mikkelin osastolle, joka jakaa lelut eteenpäin lapsille.

Olethan mukana tuomassa hyvää joulumieltä muillekin! Nallet, autot ja nuket kainaloon, ja huomenna hallille!