UUTINEN: Kaikki Jukureiden pelit Fanseatillä!

Fanseat välittää Jukureiden faneille jokaisen laukauksen, taklauksen, torjunnan ja maalin, olit sitten kotona, mökillä tai ulkomailla. Palvelun kautta on nähtävillä kaikki Mestiksen runkosarjan ottelut suorana tai jälkilähetyksenä.

Mestiksen ja Elisa Viihteen laajentuneen yhteistyön osana kaikki Mestiksen runkosarjan ottelut näkyvät Elisan fanseat-palvelun kautta. Kaikkia 300 runkosarjaottelua pääsee seuraamaan suorana tai jälkilähetyksenä fanseatin verkkosivuilta osoitteesta www.fanseat.com ja fanseatin android-sovelluksella.

Elisa Viihde tarjoilee Mestistä suorana 1-2 ottelua joka pelikierrokselta ja yksi ottelu kuukaudessa esitetään monikameratuotantona. Kauden ensimmäinen kuukauden ottelu lähetettiin Kajaanista 23. syyskuuta, kun Hokki sai vieraakseen SaPKon.

Mestiksen lisäksi fanseat tarjoaa huiman kattauksen lajirajoja rikkovaa huippusisältöä 7,99 € kuukausihintaan, kuten Euroopassa pelattavat jalkapallon EM- ja MM-kisojen karsintaottelut ja kuluvan kauden Korisliigan kaikki ottelut. Fanseatin kautta näytetään myös Salibandyliigan otteluita, Tanskan jalkapallon pääsarjan Superliigan (Teemu Pukki, Jukka Raitala, Tim Sparv) ja Ruotsin jalkapallon Allsvenskanin viikon ottelut sekä paljon muita otteluita ja tapahtumia Suomesta ja ulkomailta.

Palvelua voi kokeilla kuukauden ajan ilmaiseksi ennen maksullisen tilauksen aloittamista.


Mestis fanseat // Elisa Viihde from Leijonat TV on Vimeo.