UUTINEN: Jukureiden VIP-aitioiden ja Viikinki Clubin uudistuneessa mènussa makoisia makuja!

Jukureiden Viikinki-ravintolamaailma palvelee tasokkaasti otteluiden aikana. Kaikki on valmiina onnistuneeseen iltaan VIP-aitioissa ja Viikinki Clubilla uudistuneen mènun myötä.

Jukureiden VIP-aitioiden ja Viikinki Clubin uudistuneessa mènussa makoisia makuja.
Kuva: Jukurit

Jukureiden Viikinki-ravintolamaailma palvelee tasokkaasti otteluiden aikana. Kaikki on valmiina onnistuneeseen iltaan VIP-aitioissa ja Viikinki Clubilla uudistuneen mènun myötä.

VIP-aitiot on kalustettu tyylikkään toimiviksi ja kaikissa aitioissa on keittiöpiste ja oma WC. Yhdessä aitiossa on käytössä myös sauna. Palkitse aitiovieraasi tilaamalla Jukureiden uudistuneesta VIP-mènusta herkullinen ruokakattaus. Viikinki-ravintolamaailma on varattavissa myös otteluiden ulkopuolisiin tapahtumiin, kuten pikkujouluihin ja tyky-päiviin.

Makoisat maut VIP-aitioon

Uudistuneelta ruokalistalta löytyy herkkuja moneen makuun, sillä mènusta löytyy Pendon Tex Mexiä, Oulan Loimulohta, Pulled porkia a´la Serviini, Makon Maissikanaa ja Viikinkihärkää.

Aitiotilaukseen voit valita koko seurueelle yhden pääruoan ja yhden jälkiruoan. Kaikkiin annoksiin sisältyy pääruoan lisäksi salaattia ja talon leipää. Asiakkaiden erikoistoiveet toteutetaan mahdollisuuksien mukaan. Aitioissa asiakkaita odottavat valmiina myös virkistävät juomat.

Aitioiden ruokatilaukset on tehtävä kaksi arkipäivää ennen ottelua, klo 12.00 mennessä. Tarkka mènu ja tilausohjeet löytyvät osoitteesta www.jukurit.fi/aitiomenu.

– Serviinin kokit toivottavat maukkaita otteluiltoja kaikille uudistuneen mènun myötä, Serviini Oy:n toimitusjohtaja Timo Hyöppinen kommentoi.

Lisätietoja:

Toni Maczulskij                                                                                                       www.serviini.fi
myyntipäällikköhttp://serviini.fi/resources/public//kuvagalleria/seviini_logo_250x250.png
Jukurit HC Oy
0440 575 830
toni.maczulskij@jukurit.fi

Pekka Pöyhönen
myyntipäällikkö
Jukurit HC Oy
044 306 7256
pekka.poyhonen@jukurit.fi