Unelmafinaalit alkavat maanantaina Kouvolassa!

Jukurit ja KooKoo kohtaavat Mestiksen finaaleissa jo toisena keväänä peräkkäin. Ensimmäinen kamppailu pelataan maanantaina.

Jesse Rohtla tuuleettaa maaliaan.                                            Kuva: Petri Lyytikäinen

Jukurit kohtaa Kouvolan KooKoon Mestiksen finaaleissa jo toisena keväänä peräkkäin. Viime keväänä Mestiksen mestariksi nousi Jukurit. Nyt sarvipäillä on mahdollisuus voittaa jo Mestis historiansa kuudes mestaruus.

Kotietu on KooKoolla, joka sijoittui runkosarjassa kolmanneksi. Kouvolalaiset marssivat finaaleihin voittamalla puolivälierissä Joensuun Jokipojat otteluvoitoin 4-1 sekä Kajaanin Hokin voitoin 4-3.

Jukureiden tie finaaleihin oli hieman vaikeampi. Puolivälierissä kaatui runkosarjan toiseksi sijoittunut Vaasan Sport otteluvoitoin 4-3 ja välierissä runkosarjan voittaja TuTo sai kokea saman kohtalon kuin vaasalaiset. 

Jukurit lähtee sarjaan erilaisesta asemasta kuin aikaisemmin, sillä sarvipäät ovat onnistuneet voittamaan KooKoon runkosarjassa. Sportia ja TuToa vastaan lähdettiin ilman ainoatakaan voittoa.

Joukkueet kohtasivatkin runkosarjassa huimat kahdeksan kertaa, joista Jukurit poistui voittajana kolmesti.

Finaalisarjan otteluista on odotettavissa hyvinkin tasaisia, sillä molempien joukkueiden puolustus maalivahteja myöten on sarjan parhaimmistoa. Kliseiseltä se voi kuulostaa, mutta tässäkin sarjassa erikoistilannepelaaminen nousee suureen rooliin ja ottelut tulevat pääosin näihin ratkeamaan. 

Unelmafinaalit alkavat maanantaina Kouvolan jäähallissa. Jukureiden faniryhmä SarvisClub tekee otteluun fanimatkan kahden bussin voimin. Fanimatkalle ilmoittaudut helposti tekstaamalla numeroon 0440-2000 74! Lisätietoja: http://www.sarvisclub.com/www/

Finaalisarjan otteluohjelma on seuraava:
Ma 7.4.2014 KooKoo - Jukurit
Ke 9.4.2014 Jukurit - KooKoo
Pe 11.4.2014 KooKoo - Jukurit
La 12.4.2014 Jukurit - KooKoo
Ma 14.4.2014 KooKoo - Jukurit (tarvittaessa)
Ke 16.4.2014 Jukurit - KooKoo (tarvittaessa)
Pe 18.4.2014 KooKoo - Jukurit (tarvittaessa)