TuTolle pisteet Kalevankankaalta

Jukurit kärsi 2-3 tappion sarjajohtaja TuTo Hockeylle Mestiksen runkosarjan ottelussa.

Niko Laakkonen Kuva: Petri Lyytikäinen

Jukurit kärsi 2-3 tappion sarjajohtaja TuTo Hockeylle Mestiksen runkosarjassa. Turkulaiset karkasivat ottelun toisessa erässä kahden maalin johtoon. Jukurit taisteli hyvin ottelun 1-1 lukemiin päättyneen avauserän, mutta toinen erä koitui viikinkipaitojen kohtaloksi.

-TuTo sai kaksi halpaa maalia ja pelasi todella fiksusti ottelun kolmanne erän, Jukurien päävalmentaja Jarno Pikkarainen harmitteli Ville-Veikko Vainolan ja Antti Virtasen tekemiä maaleja.

Kolmannessa erässä Jukurit onnistuu maalinteossa 32kav sekuntia ennen ottelun päätössummeria, kun Toni Jalo pistää kiekon Niko Laakkosen syötöstä verkon perukoille.

-Kavennusmaali tuli liian myöhään. Meidän pitää pystyä heittäytymään enemmän pelille. Työhaalarit paremmin päälle, Pikkarainen mietti.

Avauserän maalin Jukureille viimeisteli Jani Forsström. Vastustajan leiristä valmentaja Ismo Lehkonen oli lunnollisesti erittäin tyytyväinen omiensa esitykseen.

-Todella tyytyväinen joukkueen miekkailuun. Sanat eivät riitä kuvailemaan tyytyväisyyttäni, Ika sanaili.

Jukurien seuraava ottelu on kotihallissa keskiviikkona 30.10 kello 18.30. Silloin vastaan asettuu tällä kierroksella HCK:n numeroin 6-5 voittanut LeKi.