TuTo tyly isäntä itsenäisyyspäivän vastaanotolla

Jukurit taipui niukasti lukemin 2-1 perjantain kierroksella Kupittaalla TuTo Hockeyn vieraana.

Tadeas Galansky Kuva: Petri Lyytikäinen

Jukurit taipui niukasti lukemin 2-1 perjantain kierroksella Kupittaalla TuTo Hockeyn vieraana. Ottelun ratkaisu nähtiin jo avauserässä, kun Antti Virtanen viimeisteli voittomaalin ylivoimalla Juuso Akkasen istuessa kakkosta huitomisesta. Jukurit aloitti ottelussa maalinteon, kun Pentti Nöyränen toimitti kiekon Kimmo Meriläisen selän taakse ajassa 1:47. Syöttäjiksi maaliin merkittiin Jesse Juntheikki ja Bluesista lainalla oleva puolustaja Niklas Tikkinen. TuTo tasoituksen teki Niko Palonen hieman ennen erän puolta väliä.

Toisessa ja kolmannessa erässä ei maaleja enää nähty. Erityisesti ottelun toisen erän aikana Jukureilla oli omat mahdollisuuteensa.

-Näin tasaisessa pelissä pienet asiat on käännettävä eduksi, Jukurien valmentaja Timo Turunen harmitteli.

-Tade antoi meille mahdollisuuden voittaa. Mutta pienet jutut ratkaisee. Yksi aloituksen menetys ja ylivoimamaali. Omista erikoistilanteista ei saatu maaleja ja tasakentällisin luotiin vaarallisia paikkoja, mutta ei onnistunut.

Turusen mukaan tämän esityksen jälkeen ei ole syytä painaa päätä pensaaseen.

-Isossa kuvassa tämä oli hyvä vääntö ja vauhdikas ottelu. Nyt täytyy vain löytää keinot voittamiseen. Ylivoimalla pitää saada enemmän laukauksia.

Jukurien seuraava ottelu pelataa jo huomenna lauantaina. Kalevankankaalle saapuu Kajaanin Hokki.

-Aamujäillä palautellaan ja sitten alkaa uuteen peliin valmistautuminen.

-Erilainen peli varmasti. Vastaan tulee pelinopeuspeliä pelaava joukkue, joka kääntää peliä koko ajan.

Jukurit jatkaa muutoin samalla kokoonpanolla, mutta kovan tällin päähänsä saanut Joonas Koskinen on vielä kysymysmerkki. Jos Kossu ei ole pelikuntoinen, hänen paikkansa ottaa Ville Paalanen. Ottelu alkaa tuttuun tapaan kello 17.00