The Game For Life -tapahtuma perjantaina 1.8 Mikkelin jäähallissa!

Tommi Kovasen jäähyväisottelu pelataan Mikkelin jäähallilla perjantaina 1. elokuuta.

Kalevankankaan jäähallissa jääkiekkokausi 2014-2015 aloitetaan perjantaina 1. elokuuta hyväntekeväisyysottelulla The Game For Life, jossa Tommi Kovasen joukkue Tommim Boja saa vastaansa Rauman Lukon.

Jukureissakin uransa aikana pelannut Tommi Kovanen joutui päättämään uransa aivovamman takia, minkä hän sai viime vuoden maaliskuussa, kun Tommi Huhtala taklasi Kovasta rajusti päähän. Aivovamman lisäksi leuka ja osa kylkiluista murtuivat tilanteessa.

Ottelu järjestetään kunnioituksesta Kovasen päättynyttä peliuraa kohtaan ja sen tuotto käytetään lyhentämättömänä joustokaukalon hankintaan Mikkelin jäähallille Tommin pyynnöstä.

Tommin kokoamassa joukkueessa viilettää lajaalti tunnettuja pelaajia, sillä NHL-tähdet Mikael Granlund, Aleksander "Sasha" Barkov sekä Antti Raanta vahvistavat Tommim Bojaa. Tämän lisäksi joukkueeseen kuuluvat muun muassa Kimmo Kuhta, Pasi NurminenMarko Kauppinen sekä Olli Palola

Myös Rauman Lukon joukkue on mielenkiintoinen mikkeliläissilmin katsottuna, sillä Lukon joukkueessa pelaa paljon entisiä Jukureita. Oskari Setänen, Jesper Piitulainen, Henrik Koivisto, Henrik Forsberg ja Olli Sipiläinen ovat edustaneet uransa aikana Jukureita ja se lisää entisestään ottelun mielenkiintoa. 

Tapahtuman ja ottelun juontaa tunnetut urheilutoimittajat Juhani Henriksson ja Tuomas "Osku" Grönman.

- Ehkä päällimmäisenä on mahtavaa nähdä ystävät. Tiedän, että siitä tulee hieno tapahtuma ja hieno peli. Juhani Hendersson ja Osku Grönman, kun tulee vetämään sitä, niin voi olla hyvillä mielin. Menisin itse katsomaan pelkästään heitä, jos siihen olisi mahdollisuus, Kovanen kommentoi iloisena.

Lisätietoja illan ohjelmasta:

The Game For Life -ennakko Stellan tähtitorilla klo 15.00

Paikalla Juhani Henriksson, Tuomas Grönman, Tommi Kovanen, Kimmo Kuhta, Mikael Granlund, Jarno Levonen sekä Iiro Järvi. Keskustelua jääkiekon turvallisuudesta, arvonta sekä tietysti pelaajahaastatteluja.

The Game For Life -tapahtuma klo 16.30 Mikkelin Jäähallilla

Jäähallin edustalta voit ostaa Ravintola Goton ja Top Chef -kokki Teemu Laurellin tekemää snack -ruokaa, Mikkelin Harrasteliigan ohjelmaa, Tommim Boja -joukkue ja tossulätkäottelu Raumam Boja-Rauman Lukko.

Illan ottelu alkaa klo 18.30

Huutokauppa klo 21.30 Wilhelm Public House

Tähtipelaajien pelivarusteita huudettavissa! Tarjolla mm. Barkovin maila sekä Antti Raannan Chigagon pelipaita

Viralliset jatkot Bar'n'Night Vaakuna

Ilta huipentuu virallisiin jatkoihin, jossa on myös mukana Tommim Boja -joukkue!

Liput tapahtumaan myynnissä etukäteen netistä sekä jäähallin lippuluukulta klo 16.30 alkaen. Liput kätevästi tästä!