Täysi pistepotti oranssimustille

Kouvolan KooKoo otti toisen perättäisen voiton Jukureista. Revanssiviikonlopun jälkimmäinen kohtaaminen päättyi vierasjoukkueen eduksi lukemin 1-5.

Niko Laakkonen Kuva: Petri Lyytikäinen

Päävalmentaja Antti Pennasen sanoin Jukurit jäi avauserässä hieman telineisiin ja kouvolalaiset tehtaili avausmaalin reilun neljän minuutin kohdalla. Teemu Tallberg toimitti kiekon Jukurien maalilla pelanneen Juha Toivosen selän taakse. Maali jäi ensimmäisen erän ainoaksi.

Pennasen erätaukopuhettelu herätti Jukurijoukkeen, joka oli selvästi ottelussa niskan päällä toisessa erässä.

-Silloin oli meidän etsikkoaikamme, jos maali olisi pitänyt saada tehtyä.

Kolmannen erän alku oli viikinkipaidoille murheellinen. Kahden ensimmäisen minuutin aikana sekä Connor Hardowa  että Mikko Virtanen veivät vieraat jo kolmen maalin johtoon. Niko Laakkosen viimeistelemä jukurimaali oli kotijoukkueelle laiha lohtu, sillä verkko Toivosen takana heilui sen jälkeen vielä kahdesti KooKoon Timo-Pekka Heikkisen ja Henri Tuomisen toimesta.

Jukurien ottelut jatkuvat keskiviikkona Kalevankankaalla. Vieraaksi saapuu HCK Keravalta. Ottelu alkaa kello 18.30