Tärkeät pisteet Jukureille

Jukurien neljän ottelun mittainen tappioputki katkesi, kun viikinkipaidat voittivat JYP-Akatemian lukein 4-2. Ottelun voittomaalin viimeisteli Juuso Akkanen.

Juuso Akkanen Kuva: Petri Lyytikäinen

Lauantai-illan Mestis-ottelu Kalevankankaalla ei tarjonnut ihmeellisyyksiä. Jukurit saalisti tärkeät kolme sarjapistettä, vaikka peli ei vielä ole uomissaan.

Kotijoukkue aloitti maaliteon avauserässä. Jani Savolainen onnistui Patrik Lostedtin syötöstä ja ensimmäiselle erätauolle mentiin Jukrien maalinjohdossa. Toisessa erässä akatemia tasoitti, mutta Jukurit siirtyiy erätauolle johtoasemassa Niko Laakkosen hienon maalin ansiosta.

Kolmas erä ehti vanheta 12 sekuntia, kun JYP-akatemia tasoitti. Kun sekä voittomaalin iskenyt Akkanen että Ilkka Vaarasuo onnistuivat toimittamaan kiekon verkon perille. Kotijoukkueen voittolukemat olivay selvillä.

-Tappioputki näkyi joukkueessa jännittyksenä, Jukurien päävelmetaja Antti Pennanen kommentoi.

-Hyvä juttu, että päästiin tulokseen kiinni. Se oli illan teema.

Jukurien seuraava ottelu pelataan keskiviikkoa 16.1 Vantaalla.