Taistelu välieräpaikasta jatkuu Mikkelissä!

Puolivälieräsarjan toinen ottelu pelataan torstaina Mikkelissä.

Kuva: Petri Lyytikäinen

Jukureiden ja Vaasan Sportin toinen puolivälieräottelu pelataan torstai-iltana Mikkelin jäähallissa. Odotettavissa on tasainen ja kova kamppailu, josta viihdettä ei tule puuttumaan.

Sarjan ensimmäinen ottelu pelattiin tiistaina Vaasassa, kun Sport otti niukan 3-2-voiton Jukureista. Jukurien valmentaja Timo Turunen tietää, missä täytyy olla torstaina parempi, jotta voitto irtoaa.

- Tietenkin erikoistilanteissa ja maalivahtipeliä täytyy lähteä parantamaan ja niissä täytyy etenkin olla terävämpi huomenna.

Ensimmäisen ottelun alku oli Jukureille vaikea, mutta lääkkeet tähän on jo löydetty ja torstaina kentällä nähdään entistä vahvempi Jukurit. 

- Ei pystytty toteuttamaan alussa meidän pelitapaa millä oltiin suunniteltu lähtevän peliin. Tiedettiin, että Sport tulee kovaa ensimmäiseen erään, mutta se alun pyöritys toi epävarmuutta meidän omaan tekemiseen.

- Tiedetään kuitenkin mitä pitää tehdä toisin ja uskon, että huomenna kotikaukalossa siihen pystytään, Turunen tuumaa.

Jukureiden kokoonpanossa ei suuria muutoksia tulla näkemään. Kokoonpano julkaistaan tuttuun playoff -tyyliin vasta huomispäivänä.

Ottelu Kalevankankaalla alkaa klo 18.30. Vältäthän turhan jonotuksen ja saavut hallille ajoissa. Tule seuraamaan kiihkeää kamppailua ja kannusta Jukurit voittoon!