Sport parempi voittolaukauksilla

Lauantai-illan viihdyttävä kiekkonäytelmä päättyi Sportin juhliin. Ratkaisu löytyi vasta viidennestä laukojaparista.

Pasi Järvinen ja ottelun avausmaali. Kuva: Petri Lyytikäinen

Sarjajohtaja Vaasan Sport vei lauantai-illan kamppailun voittolaukauskilpailun jälkeen lukemin 4-5. Vasta viides laukoja Michal Kristof Sportilta onnistui maalinteossa. Tuloksesta huolimatta reilu parituhantinen mikkeliläisyleisö sai nauttia vauhdikkaasta kiekkoviihteestä koko rahalla.

Jukurit aloitti ottelun kolmannen erän kahden maalin johdossa, mutta se ei riittänyt ja Sport tuli tasoihin Lassi Kokkalan viimeisteltyä kahdesti ylivoimalla. Päävalmentaja Jarno Pikkarainen oli ottelun jälkeen erityisen pettynyt tuomarilinjasta.

-Karvastappio, kun menettää kahden maalin johdon. Kolmannen erän tuomarilinja oli katastrofi.

-Suoritus oli jämäkkä, mutta tulos on pettymys, Pikkarainen harmitteli.

Jukurit onnistui luomaan hyvän määrän tilanteita läpi ottelun ja tämän kauden 11. jatkoajallakin ratkaisupaikkoja oli hyvin tarjolla. Viikinkipaitojen maalit viimeistelivät avauserässä Pasi Järvinen, toisessa erässä Pentti Nöyränen. Kolmannessa erässä kauden ensimmäisen maalinsa tehnyt Jesse Juntheikki ja ylivoimalla onnistunut Toni Hyvärinen veivät Jukurit jo turvallisen tuntuiseen johtoon.

-Ylivoima toimi ja suorittamisessa oli paljon hyvää. Tuloksellisesti vain tästä jää karvasmaku, Pikkarainen analysoi.

Jukurien maalilla pelanneen Timo Niemen otteisiin Jarno Pikkarainen oli tyytyväinen. Ottelun todellinen hahmo löytyi kuitenkin vierasjoukkueen maalin suulta.

-Kuusela (Joonas) oli tänään loistava, Sportin Pasi Räsänen hehkutti tyytyväisenä ottelun jälkeen.

Jukurit jatkaa otteluitaan keskiviikkona Kouvolassa. Ottelu Sumulaaksossa alkaa kello 18.30.