Sport kuritti Jukureita tennislukemin

Sport oli tyly isäntä ja vei voiton keskiviikon kierroksella Jukureilta lukemin 6-0. Erno Ripatti oli viikinkipaitojen ainut valopilkku.

Erno Ripatti Kuva: Petri Lyytikäinen

Sport oli tyly isäntä ja vei voiton keskiviikon kierroksella Jukureilta lukemin 6-0. Ottelu ratkesi heti avauserän alussa, kun kotijoukkue mätti neljä maalia  hieman reiluun kuuteen minuuttiin Samuli KIvimäen, Markus Piispasen, Jarkko Hattusen ja Ari Gröndahlin toimesta. 3-0 tilanteessa Tadeas Galansky sai Jukurien maalilla tehdä tilaa Petteri Similälle.

-Tämä oli taputeltu muutamassa minuutissa. Perinteistä Sport-Jukurit kamppailua ei nyt nähty, Jukurien valmentaja Timo Turunen totesi.

Toisen erän alussa Jukurien peli näytti korjaantuneen, mutta Lassi Kokkala muistuttaa heti erän alussa ettei totuus päässyt unohtumaan. Jukuripuolustuksen luokattoman maalieduspelaamisen seurauksena taululle merkittiin 5-0 lukemat. Päätöserässä Kivimäki pääsi Pasi Järviseltä karkuun ja viimeisteli loppulukemiksi 6-0.

-Missään vaiheessa ei päästy paikoille. Toisessa erässä Sport löysäsi kaasua ja asettui puolustamaan.

Jukurien joukkueesta ainoastaan Erno Ripatti saa puhtaat paperit. Hän jaksoi haastaa rohkeasti ja kamppailla loppuun asti.

-Joukkueen sisältä kaivattaisiin nyt johtohahmoja. Ei näille lukemille löytynyt varsinaista syytä.

Turunen kertoo kopissa erään pelaajan käyttäneen puheenvuoron, jossa mainitsee, että Jukurien joukkue ei ollut missään vaiheessa oikean haastajan tasolla mukana ottelussa.

-Onhan täällä hävitty ennenkin, mutta hyvän taistelun jälkeen. Tänään sitä ei valitettavasti nähty.

Jukurien ottelut jatkuvat perjantaina Kalevankankaalla, kun vastaan asettuu HCK.