Sarjaohjelma vie Heinolaan

Jukurit matkaa perjantaina sarjassa viimeistä paikkaa pitävän heinolalaisjoukkueen vieraaksi. Joukkueet ovat kohdanneet tällä kaudella kolme kertaa – niistä jokainen on päättynyt sarvipäiden voittoon.

Jatkuuko Anthony Guttigin tehokkuus vieraskaukalossa?
Kuva: Petri Lyytikäinen

Jukurit matkaa perjantaina sarjassa viimeistä paikkaa pitävän heinolalaisjoukkueen vieraaksi. Joukkueet ovat kohdanneet tällä kaudella kolme kertaa – niistä jokainen on päättynyt sarvipäiden voittoon.

Jukurit katkaisi keskiviikkona kolmen ottelun tappioputkensa, kun Kalevankankaalla tapahtumarikkaassa ottelussa kaatui paikallisvastusta SaPKo. Jukureiden ensimmäinen erä ei tuottanut toivottua tulosta ja savonlinnalaisryhmä menikin johtoon ottelun avausmaalilla.

Jukureiden peli kuitenkin parani ottelun edetessä ja perjantain vierasottelusta voidaan odottaa mielenkiintoista ja maalirikasta ottelua, sillä Jukurit on tehnyt kolmessa edellisessä pelaamassaan ottelussaan kymmenen maalia, joista seitsemän SaPKoa vastaan.

Perjantaina Jukureiden kokoonpanoon odotetaan täydennystä, sillä keskiviikkona joukkue pelasi ottelussa vain viidellä puolustajalla. Tarkemmat kokoonpanot tulevat julki perjantaina päivällä.

- Keskiviikkona saimme kovan tuloksen taululle ja me olimme tehokkaita maalipaikoissa. Joukkueen hyökkäämiseen ja fyysisyyteen olen tyytyväinen, Jukureiden päävalmentaja Antti Pennanen kommentoi SaPKo -ottelun jälkeen.

Jukurit ja Peliitat ovat kohdanneet runkosarjassa tällä kaudella kolme kertaa, joista pisteet ovat jääneet Jukureiden taskuun. Marraskuussa Jukurit voitti Peliitat Kalevankankaalla lukemin 2-0, lokakuussa heinolalaisryhmä kaatui kahdesti, kotihallissa 6-3 ja vieraskaukalossa lukemin 1-3.

Peliitat pitävät sarjataulukon viimeistä sijaa, vaikka joukkue on napannut pisteet kahdessa edellisessä ottelussaan. Keskiviikkona Peliitat vei pisteet K-Vantaalta lukemin 1-3 ja edellisellä viikolla SaPKo kaatui 5-3.

Jukureiden faniryhmä SarvisClub järjestää matkan Heinolaan perjantaina. Mikäli haluat mukaan, lisätietoja löydät täältä. Kiekko tippuu jäähän Versowood Areenalla klo 18.30 ja ottelu on nähtävissä myös Elisa Viihteeltä.