Sarjakärki Sport saapuu Jukurien vieraaksi

Todellisen Kalevankankaan kiekkolauantain kruunaa Mestis-kierroksen ottelu Jukurit - Vaasan Sport. Odotettavissa on laadukasta kiekkoviihdettä.

Patrik Lostedt Kuva: Petri Lyytikäinen

Lauantain Mestis-kierroksella Jukurien vieraaksi saapuu sarjajohtaja Vaasan Sport. Laadukkailla liigatason pelaajilla varustettu vaasalaisnippu on odotettu ja toivottu vieras Kalevankankaalle.

-Kiva valmistaa omaa joukkuetta Sportin kaltaista ryhmää vastaan, joka pelaa tunnetusti reilua lätkää, Jukurien valmentaja Timo Turunen miettii.

Jukurien tavoin myöskään Sport ei ole vielä näyttänyt parasta peliään.

-Hyvä taistelu ja vauhdikas kamppailu siitä varmasti tulee.

Jukurit on tällä viikolla keskittynyt harjoittelussa ja otteluun valmistautumisessa vahvistamaan omaa pelitapaansa, jotta kaikki palaset saataisi loksahtamaan paikalleen. Viitteitä hyvästä on ilmassa ollut, mutta tasaiseen suorittamiseen on vielä matkaa.

-Pelinopeutta on harjoiteltu harjoitushallin pienessä kaukalossa, josta halusimme hakea uutta harjoitusärsykettä.

-Eihän se mukavaa ole hyppiä hallista toiseen, mutta siellä joutuu tekemään erilailla töitä kuin kilpahallissa. Eikä tämän aina niin kivaa tarvitse ollakaan, Turunen naurahtaa.

Jukurien kokoonpanosta on varmuudella pois Petteri Similä henkilökohtaisten syiden vuoksi. Hänen tuuraajakseen saapuu Timo Niemi HPK:sta. Hyökkääjä Jani Savolaisen edellisessä ottelussa saama alaraajavamma vaatii vielä parantelua ja hän on sivussa lauantain ottelusta. Sen sijaan Toni Hyvärinen ja keskiviikon ottelussa huilivuorossa ollut Patrik Lostedt palaavat kokoonpanoon. Hyvärinen ottaa paikan kakkos ketjun laidalta ja Lostedt nähdään tutulla paikalla nelosessa.

Jukurien alustava kokoonpano 15.11.  

I  28 Laine  - 10 Jalo  -  11 Rohtla

      3 Järvinen  -  20 Forsström

II  23 Laakkonen - 8 Hokkanen -  12 Hyvärinen

      6 Vaarasuo  - 14 Pihlström

III  29 Juntheikki  -  16 Koskinen  - 15 Nöyränen

      4 Akkanen  -   7 Purolinna

IV   27 Paalanen -  25 Kalliola  - 34 Lostedt

Maaliin  Niemi (35 Galansky)