Sarja jatkuu torstaina Mikkelissä!

Jukurit ja Sport kohtaavat kuudennessa puolivälieräottelussa Mikkelin jäähallissa torstaina.

Iivo Hokkanen.                                                                                                                             Kuva: Petri Lyytikäinen

Mestis ajoilta tuttu parivaljakko kohtaa jälleen, kun kuudes puolivälieräottelu pelataan torstai-iltana Mikkelissä. Kuluneen viikon tiistaina Jukurit oli selkä seinää vasten, mutta onnistui ryöstämään tämän kauden tärkeimmän voittonsa Vaasassa. Ottelun loppulukemat kirjattiin Jukureiden hyväksi 2-4.

Valmentaja Timo Turunen painotti ennen edellistä kamppailua, että tyhmiä virheitä on vältettävä, joista vastustaja on päässyt rokottamaan. Vaasan ottelussa näitä ei enää paljoakaan nähty, mutta muutamissa paikoissa olisi pitänyt olla tarkempi.

- Ei ehkä tullut tyhmiä virheitä, mutta vielä tuli pieniä tilanteita missä täytyy olla paljon tarkempia ja ne täytyy aavistaa ja pelata paremmin, kuten esimerkiksi se rangaistuslaukaus ja Sportin ylivoimamaali.

- Ainahan siinä ylivoimassa on parannettavaa. Kotipelissä se jäi piippuun, mutta sitä ennen kahdessa ottelussa se oli ihan hyvällä tasolla ja nyt saatiin sitten luotua heti vaarallisia tilanteita maalille, Turunen kertoi.

Kesäloma saa siis vielä odottaa, mutta jatkoon mennäkseen Jukureiden on voitettava sekä torstain ottelu Mikkelissä että lauantain ottelu Sportin kotikaukalossa. 

"Jotkut väittivät, että meiltä loppui bensa"

Jännittävä, viihdyttävä ja tunteikas sarja on kutkuttavassa tilanteessa 3-2. Tiistain kamppailussa Sportin pelissä oli nähtävissä hienoista hyytymistä, eikä kotkapaidat päässeet maalipaikoille ratkaisuhetkillä sarvipäiden hyvän pelaamisen johdosta. Momentum on tällä hetkellä Jukureilla.

- No kyllähän se tietysti näin on. Jotkut väittivät, että meiltä loppui bensa edellisissä otteluissa, mutta tiistain pelissä me olimme selvästi parempia. Henkinen asenne ja pelin loppuunasti pelaaminen on tärkeää, että voitto huomenna saadaan, tietää Turunen.

Jukurit tulee antamaan kentälle jälleen kaikkensa, eikä anna Sportille mitään ilmaiseksi.

- Torstaina kentällä nähdään taisteleva jukurijoukkue, joka pelaa kurinalaisesti ja uhrautuvasti. Tehdään ne pienet asiat oikein ja ollaan lähempänä voittoa, Turunen päätti.

Jukurit-Sport, torstaina Kalevankankaan jäähallissa klo 18.30! Tule paikalle kannustamaan sarvipäät voittoon!