"Sankarinviittaa on tarjolla" - Game Seven perjantaina Turussa!

Jukurit ja TuTo kohtaavat jo seitsemännessä välieräottelussa perjantai-iltana.

Ilkka Vaarasuolle on luvassa jälleen suurta roolia omasta päästä. Kuva: Petri Lyytikäinen

Jukurit ja TuTo kohtaavat tällä kaudella viimeisen kerran seitsemännessä välieräottelussa Turussa. Panokset ovat ottelussa kovat, sillä voittaja jatkaa finaaleihin ja häviäjä joutuu tyytymään pronssiotteluun.

Jukurijoukkue on hyvässä nousukiidossa ja siitä kertoo kaksi tärkeää voittoa hyvin vaikeissa paikoissa. Kuluneen viikon maanantaina sarvipäät taistelivat hienon 1-2 voiton Turun Kupittaalta ja keskiviikkona TuTo joutui nöyrtymään Kalevankankaalla. Upeasti taistellut Jukurit vei lopulta huikean trillerin nimiinsä Nestori Lähteen maalilla. 

- Perjantai-ilta, loppuunmyyty(?) Kupittaa ja Game Seven. Asiat voisivat olla paljon huonomminkin ja matka Turkuun on täynnä mahdollisuuksia, kapteeni Pasi Järvinen tunnelmoi torstaina.

- Uskotaan edelleenkin siihen, että sitkeämpi ja aktiivisempi voittaa ja jos vastustaja on parempi, niin silloin ollaan nöyriä tuloksen edessä, Pablo jatkoi.

Kapteeni Järvinen tietää, että perjantaina on laitettava kaikki peliin, jotta voitto on mahdollinen.

- Me tiedämme sen, että kun kaikki lyödään tiskiin ja pelataan toisillemme kirkkain mielin, niin meitä on vaikea voittaa.

"Tiukassa paikassa kokemuksesta on hyötyä"

TuTon joukkueessa on paljon nuoria pelaajia ja etenkin pakistossa on huomattavissa suurta kokemattomuutta. Jukureiden joukkue onkin turkulaisia kokeneempi ja tietää, mitä voittaminen playoffeissa ja kauden tärkeimmissä peleissä vaatii.

- TuTolla on tosiaan paljon nuoria pelaajia, mutta toki ne ovat olleet isossa roolissa koko kauden. Kyllä me halutaan uskoa, että tiukassa paikassa kokemuksesta on hyötyä. Hyvin siellä on pakisto kuitenkin suorittanut, mutta yritetään laittaa huomenna koville ja toivotaan, että taipuu.

Aikaisemmat ottelut ovat päättyneet yhtä lukuunottamatta maalin erolla. Samanlainen ottelu on odotettavissa myös perjantaina. 

- Maalin peli on taas tulossa ja erot ovat todella pieniä, joten pidetään huoli siitä, että tehdään enemmän töitä kuin vastustaja ja saadaan ansaittua onnikin puolellemme. Ottelut ratkeaa usein yksilösuorituksiin, joten sankarinviittaa on tarjolla, Pablo tietää.

Ottelu Turun Kupittaalla alkaa klo 18.30. Mikäli et ole lähdössä paikanpäälle, niin saavu seuraamaan ottelua ilmaiseksi ViikinkiClubille!