Raportti: TUTO taisteli voittoon - "Tämä oli kauden laadukkain Mestis-ottelu"

Jukureiden esitys ei keskiviikkoiltana riittänyt voittoon kotiyleisön edessä, vaan TUTO Hockey oli tasaisen ja fyysisen kamppailun päätteeksi parempi lukemin 0-2.
Jukureiden esitys ei keskiviikkoiltana riittänyt voittoon kotiyleisön edessä, vaan TUTO Hockey oli tasaisen ja fyysisen kamppailun päätteeksi parempi lukemin 0-2.

Jukureiden ja TUTOn välillä nähtiin kamppailu, jossa tunteet kuumeni molemmissa päissä kaukaloa. Kaksi ensimmäistä erää joukkueet kulki miltei käsi kädessä, eikä erikoisuuksia nähty kummassakaan päässä kenttää.

Toisen erän ainoiksi tilastomerkinnöiksi kirjattiin kasa jäähyminuutteja, joiden jälkeen kolmanteen erään lähdettiin tosissaan taistelemaan pistepotista.

– Tosi kova vastustaja ja fyysinen kamppailu kaiken kaikkiaan. Pelissä oli paljon tunnetta mukana, mikä on hyvä asia, Jukureiden päävalmentaja Antti Pennanen tiivisti tunnelman lehdistötilaisuudessa.

Kolmannessa erässä TUTOn kauden tehokkain kenttä onnistui kahteen otteeseen Topi Taavitsaisen johdolla, eikä Jukureiden lopun kirivaihde saanut kunnolla tuulta alleen.

– Ei voi olla kuin ylpeä tuosta tavasta, miten me tänään taisteltiin ja pysyttiin mukana. Tämä oli ehdottomasti laadukkain Mestis-ottelu, missä olen tänä vuonna ollut mukana. Ne asiat, mitä haluttiin tänään saada eteenpäin, saatiin eteenpäin.

– Tietenkin voittamisesta on kysymys ja siihen olen pettynyt. Onnittelut TUTOlle voitosta, Pennanen kommentoi ottelun jälkeen.

Täydet kolme pistettä matkaa siis TUTOn mukana Turkuun, kun ottelun loppulukemiksi kirjattiin 0-2.

Ottelun maalikooste

Katso ottelun maalikooste suoraan tästä!

Ottelun tilastot

Maalit:
47:21 0-1 Topi Taavitsainen (Hannu Kuru, Jasper Lindsten)
54:32 0-2 Topi Taavitsainen (Jasper Lindsten)

Maalivahtien torjunnat:
Jukurit Mika Norja 9+11+9=29 (poissa: 58:28–58:42)
TUTO Hockey Petteri Similä 7+10+6=23


Yleisöä: 1872